Ivo Ravlic / CROPIX
FUTSAL

BEZE PELEA I JOŠ DVA OZLIJEĐENA IGRAČA NIJE IŠLO Futsal Dinamo uvjerljivom pobjedom srušio Square i došao na samo 4 boda zaostatka za Dubrovčanima

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. ožujak 2019. 21:13

18. prvenstveno kolo zaključeno je uvjerljivom pobjedom Futsal Dinama protiv dubrovačkog Squarea (4:1) koji je na kraju nastupio bez ozlijeđenih Pelea i Blage Gašpara te suspendiranog Damjana Šulića.

Ovom pobjedom Dinamo je skočio na treće mjesto s tri boda više od Vrgorca kod kojeg gostuje u sljedećem kolu te se približio drugoplasiranom Squareu na četiri boda zaostatka.

Za Dinamo slijedi prvenstvena pauza zbog završnice kupa koja se igra 15. i 16. ožujka u Slavonskom Brodu, a na kojoj Square u polufinalu igra protiv Uspinjače Gimke.

Obje momčadi u utakmicu su ušle oprezno, a prvu veliku prigodu imali su Dubrovčani koji su pogodili stativu Dinamovog gola. No, domaćini su nakon početnog ispitivanja snaga preuzeli kontrolu nad igrom i u razmaku od 10. do 13. minute Davor Kanjuh iz slobodnjaka te Kristian Čekol i Mihovil Prgomet iz lijepih akcija donose Dinamu prednost od tri gola razlike.

Square je u međuvremenu pogodio prečku, a Matej Perić u 18. smanjuje na dva razlike, da bi Mihovil Vedran Matišević u 19. zabio za 4:1 prednost Dinama pred odmor.

U drugo dijelu utakmice Square je igrao više-manje cijelo vrijeme s golmanom igračem, ali rezultat se nije mijenjao i Dinamo je slavio s uvjerljivih tri razlike.

Linker
25. travanj 2024 08:21