Foto: Mario Todoric / CROPIX
'NIŠTA NIJE NEMOGUĆE'

BIJELI LETE NA KRILIMA VELIKE POBJEDE 'Zašto ne bismo iznenadili? Dosad smo dobivali lakše protivnike u playoffu pa ispadali, a sad možda baš prođemo'

Piše: Vedran BabićObjavljeno: 04. kolovoz 2017. 18:44

Ante Erceg i Dante Stipica prokomentirali su ždrijeb playoffa Europske lige koji je Hajduku donio engleski Everton, piše Slobodna Dalmacija.

- Bit će to spektakl pred našom publikom, pokušat ćemo izvući što bolji rezultat u Liverpoolu. Zašto ne bismo iznenadili? Oni su favoriti, ali imamo šanse. Dosad smo u playoffu dobivali lakše protivnike, a ove sezone ždrijeb nas nije mazio. Možda baš zato prođemo – smatra Erceg, junak prolaska protiv Brondbyja s dva pogotka, priznavši kako je na jutro ždrijeba kada su izvučene podskupine ždrijeba među pet klubova htio upravo – Everton.

- Iako bi možda Danci bili najlakši – dodao je Erceg, prokomentiravši još jednom trijumf nad Brondbyjem na Poljudu (2:0).

- Bolje smo se snašli u teškim uvjetima. Publika nas je nosila u obje utakmice. Sada čekamo Dinamo. U dobrom smo ritmu, dugo smo skupa i dobro se poznajemo. Nadam se da ćemo se boriti za vrh do zadnjeg kola.

Stipica je o Evertonu rekao:

- Suvišno je govoriti koliko su velika ekipa, u samom vrhu engleskog nogometa. Dosad smo vidjeli da nas je trener sposoban uvjeriti u svoj plan i mogu obećati da ćemo dati sve od sebe. Ništa nije nemoguće, bez obzira koliko velike igrače imaju.

Optimizma ne nedostaje.

- Ako smo u prethodna dva pretkola prošli najteže moguće protivnike, možemo i sada. Neke manje atraktivne ekipe ulože sve za ulazak u Europsku ligu, a neke veće momčadi poput Evertona možda ne gaje velike ambicije za neka natjecanja. Utakmica će pokazati.

U nedjelju vas već čeka Dinamo?

- Uvijek idemo na pobjedu, pa tako i protiv Dinama. Uživamo, dišemo kao jedno – zaključio je Stipica.

Linker
19. travanj 2024 20:58