Nogomet Mix

Bilić ga nije šmekao, Jol ga obožava: Mladen Petrić godinu dana u Fulhamu!

AUTOR:
  • Dražen Antolić

  • OBJAVLJENO:
  • 27.06.2012. u 22:03

  • Petrić je imao više opcija, zvao ga je Dynamo Kijev, u igri su bili španjolski Deportivo, Real Sociedad, spominjala se i Malaga, ali prevagnuo je trener Martin Jol

    Mladen Petrić minulih je dana zabavljao švicarsku javnost s novom tetovažom na ramenu, zbog koje je pod iglom boravio deset sati. Iz tatoo studija Giade Ilardo izašao je "bogatiji" za anđela s lukom i strijelom te kopljem unutar nadlaktice, posvećene supruzi Despini.

    No, Petrić se nije bavio isključivo "umjetničkim kreacijama", dogovorio je nastavak karijere u Premier ligi, sljedećih godinu dana igrat će u Fulhamu. Kako bi ugovor bio službeno aktiviran još mora samo proći liječnički pregled u Londonu, što bi trebala biti formalnost koju će vjerojatno obaviti već sutra.

    Petrić je imao više opcija, zvao ga je Dynamo Kijev, u igri su bili španjolski Deportivo, Real Sociedad, spominjala se i Malaga, ali prevagnuo je nizozemski trener Martin Jol. Njih su dvojica surađivali u HSV-u u sezoni 2008/09., Jol mu je sada dao najbolju ponudu od klubova iz vrhunskih liga. Petrić na Otok ide kao slobodan igrač. Ima 31 godinu i nije se odrekao ambicija na velikoj sceni, a zacijelo ne bi odbio niti budućeg izbornika Igora Štimca ako bi ga trebao.