foto: Julian Finney / Getty
KOMENTAR STRUČNJAKA

BILIĆ ODUŠEVIO I NAVIJAČE I KRITIČARE 'Nije bio prvi izbor, a bio je bolji nego li je itko očekivao'

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 23. svibanj 2016. 18:02

Nakon što je pao zastor na premierligašku sezonu, uslijedile su razne analize iste. Tako je Matt Barlow za Daily Mail analizirao premijernu sezonu Slavena Bilića na klupi West Hama.

Hrvatski trener i njegovi 'čekićari' završili su na kraju na vrlo dobrom sedmom mjestu, a pobjede protiv velikana poput Arsenala, Manchester Cityja, Liverpoola i Manchester Uniteda urezale su se navijačima u sjećanje. Isto tako i samom Barlowu.

"Bila je to briljantna sezona iznad očekivanja. Ostvaren je najveći zbir bodova u 30 godina, a upisane su pobjede za pamćenje kod Arsenala, Liverpoola i Manchester Cityja, te je stvorena sjajna platforma za selidbu na Olimpijski stadion", komentirao je Barlow.

Za Bilića ima same pohvale.

"Bio je bolji nego li je itko predviđao, s obzirom da je bio daleko od prvog izbora. Bilić je započeo pobjedom kod Arsenala i njegova je momčad izvela čudesan preokret da bi pobijedila Manchester United u posljednjoj domaćoj utakmici. U međuvremenu je Bilić govorio prave stvari, momčad mu je igrala uzbudljiv nogomet i stvorio je pravu atmosferu oko kluba", objašnjava Barlow.

Linker
25. travanj 2024 20:08