Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images
GOLA BORBA ZA ŽIVOT

'BILO BI UŽASNO DA MU SMANJE PLAĆU NA SAMO 160 TISUĆA EURA TJEDNO! ČOVJEK IMA ŽENU I TROJE DJECE Poznati trener 'zabrinut' za karijeru zvijezde Reala

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. srpanj 2019. 19:51

Iako je u jednom trenutku izgledalo kako će se zaputiti prema Kini i tamo nastaviti svoju karijeru, Gareth Bale će ipak ostati član Real Madrida. Velšanin je s kineskim klubom Jiangsu Suningom trebao potpisati ugovor za nevjerojatnih milijun eura tjedne plaće, ali 'kraljevski klub' je u posljednji trenutak stopirao transfer.

Pitanje je kakvu će minutažu Bale imati u nadolazećoj sezoni obzirom da je Zinedine Zidane jasno dao do znanja kako na njega pretjerano ne računa, a Velšanin s druge strane ne želi otići u neki klub koji bi mu dao manju plaću od one kakvu ima na Bernabeu.

Nakon čitave sage oglasio se i bivši izbornik Walesa, John Toschack koji je u najmanju ruku razočaran ponašanjem svog sunarodnjaka.

GETAFE, SPAIN - APRIL 16: Gareth Bale (L) of Real Madrid CF clashes hands with his head coach Zinedine Zidane (R) as he leaves the pithc  during the La Liga match between Getafe CF and Real Madrid CF at Coliseum Alfonso Perez on April 16, 2016 in Getafe, Spain.  (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)
Getty Images

- Bilo bi užasno da mu smanje plaću na samo 160 tisuća eura tjedno. Zaista ne znam kako bi preživio s tim jer čovjek ima obitelj i dvoje djece. Tužan sam i gadi mi se sve to - poručio je ironično Toschack.

Osim spomenutog Toschacka smeta i činjenica da Bale u šest godina u Realu nije naučio niti jednu riječ španjolskog.

- Ljuti me što razgovara samo preko svog menadžera. Gadi mi se u što se nogomet pretvorio. Daj Garethe intervju i reci što misliš. Već si tu šest godina i ne znaš španjolski jezik. Pa, to je uvreda ljudima za koje radiš.

Linker
22. travanj 2024 11:50