Getty Images
NISU GA ŠTEDJELI

'BIO JE SPOR, APATIČAN I NEPOUZDAN! BIO JE NAJGORI!' Najčitaniji španjolski sportski medij obrušio se na hrvatskog reprezentativca

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. siječanj 2020. 18:06

Ivan Rakitić, najblaže rečeno, uklopio se u sivilo momčadi nakon dosta teške pobjede protiv trećeligaša u španjolskom kupu. Ibiza je dosta namučila velikana (2-1), od blamaže ih je spasio Antoine Griezmann u sudačkoj nadoknadi...

Lionel Messi dobio je poštedu za taj susret, ali je zato hrvatski veznjak imao priliku igrati cijelu utakmicu. I čini se, barem prema pisanju tamošnjih medija, nije se iskazao. Dapače, popularna Marca proglasila ga je najgorim igračem utakmice.

"Bio je spor. Pokazao je zabrinjavajući apatiju i nije djelovao pouzdano u niti jednom trenutku utakmice", dali su mu Španjolci i opisnu ocjenu.

U izboru glasača na stranici također je na zadnjem mjestu i čini se da je to bila utakmica koju Hrvat želi što prije zaboraviti.

"Volio bih da smo sve to obavili na drugačiji, lakši način", reći će Quique Setien, novi trener Barcelone koji hitno treba popraviti - dojam.

"Možeš izgubiti i od ovakvog protivnika ako nisi pravi. Odlično su odigrali", dodao je trener Barcelone.

Naravno, najbolje ocjene dobio je Griezmann, a koji je, kako pišu, bio "nevidljiv prvih 70 minuta", no na kraju je ipak spasio veliki klub - blamaže.

Linker
01. svibanj 2024 23:29