Trener Dubrave Krešimir Sunara
 CROPIX
LIJEPA PRIČA TREĆELIGAŠA

BIVŠI IGRAČ HAJDUKA STIGAO U ZAGREB I ODMAH DEBITIRAO GOLOM 'Pričekat ću s ocjenama, ali zbog ovoga smo ga i doveli'

DUBRAVA TIM KABEL Odlična atmosfera u trećeligašu, koji odlučno juriša na viši rang, od sada i uz pomoć jednog bivšeg hajdukovca
Piše: Toni RoićObjavljeno: 22. ožujak 2018. 16:42

Makar bilo riječ o većini pripremnih utakmica, kada netko pobijedi u 14 od 15 posljednjih dvoboja, uz jedan remi, to ne može biti slučajno. Takvu seriju trenutačno ima trećeligaš Dubrava Tim Kabel, koja ima jasnu želju ove godine zakoračiti u drugoligaško društvo.

Trener Krešimir Sunara sjajno je posložio momčad, ove zime doveo ciljana pojačanja, a treninzi su mu na prvoligaškom nivou. Sve to donijelo je dvije pobjede na startu drugog dijela lige (Krk, Vrapče) i uspon na četvrto mjesto. Uz licencu ono može biti dovoljno za 2. HNL, a jučer se u pobjedi 4:2 protiv drugoligaša Hrvatskog dragovoljca predstavio i negdašnji igrač Hajduka Ante Kovačević.

Taj 22-godišnjak je 2015. potpisao stipendijski ugovor sa splitskim velikanom, a potom bio drugi strijelac juniora Hajduka, te član druge momčadi. Prošlog ljeta put ga je odveo u njemački Gifhorn, da bi ga prije nekoliko dana angažirala Dubrava. Kovačević je jučer bio i strijelac, a trener Sunara potvrđuje kako ostaje s momčadi.

- Ja sam od onih trenera, koji vole do u detalje snimiti igrača, a onda javno iznositi ocjene. Stoga ću pričekati i s Kovačevićem, ali konkurencija je uvijek dobra i zato smo ga doveli - kratak je bio Sunara.

Sljedeći suparnik Dubrave je Trnje, a u nedjeljnoj matineji Sunara neće moći računati na kartoniranog Nikicu Filipovića, vrlo važnu kariku u sastavu.

Linker
17. travanj 2024 17:23