REUTERS/Amr Abdallah Dalsh / REUTERS
OSTAJE LI ZVIJEZDA?

BIVŠI REALOVAC DAO SAVJET ZIDANEU KADA JE U PITANJU ZVIJEZDA KLUBA Ima još kredita, ali treba ga tretirati pažljivo, s najvećom pozornošću na svijetu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. veljača 2018. 23:25

Nakon što Gareth Bale u srijedu nije počeo utakmicu u udarnoj postavi nanovo su se pojavila nagađanja da bi mogao napustiti Real Madrid na kraju sezone. Ofenzivni Velšanin bio je često ozlijeđen a nakon što se vratio na travnjak prije dva mjeseca nije odigrao niti jednu utakmicu svih 90 minuta. Trener Zidane pak kaže kako je zadovoljan njime.

- Potrebno ga je uvoditi malo po malo. Želimo da dođe na svoju najbolju razinu a tako će i biti. Sada ćemo razmotriti utakmice pred nama pa odlučiti kako ćemo se postaviti - izjavio je u srijedu.

Bivši igrač Real Madrida Alvaro Arbeloa rekao je u četvrtak prilikom jednog sponzorskog događaja da klub ne bi trebao prodati Balea.

- Ne vjerujem da se istrošio kredit kojeg ima u klubu niti da se nalazi u lošoj formi. Da sam na Zidaneovom mjestu tretirao bih ga pažljivo, s najvećom pozornošću na svijetu - napomenuo je bivši 35-godišnji desni bek. Bale je ove sezone sudjelovao u 23 utakmice zabivši pritom devet golova i dodavši šest puta za pogodak.

Linker
19. travanj 2024 04:44