REUTERS
VELIKI BORAC

CASILLAS UZ VELIKI OSMJEH NAPUSTIO BOLNICU, PA OTKRIO 'Ne znam što budućnost nosi, ali najvažnije je to da ja sada mogu stajati ispred vas i pričati'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. svibanj 2019. 19:21

Iker Casillas pušten je iz bolnice u Portu, nakon što se tamo oporavljao od pretrpljenog srčanog udara.

- Želim zahvaliti svima koji su mi poslali podršku. Ne znam što budućnost nosi, ali najvažnije je to da ja sada mogu stajati ispred vas i pričati. Hvala vam što se me dočekali, vidimo se uskoro - rekao je Iker koji je bolnicu napustio u pratnji svoje djevojke Sare Carbonero.

Podsjećamo, šokantno je nedavno odjeknula vijest da je legendarni 37-godišnji španjolski nogometni vratar Iker Casillas imao srčani udar. Nakon liječničke intervencije kojom mu je vjerojatno ugrađen stent ili stentovi Casillas se počeo oporavljati, a njegova je karijera pod veliki upitnikom.

Iker Casillas dijete je Real Madrida za koji je prvi službeni nastup upisao u sezoni 1998./99. Također valja istaknuti kako je sa svojih 19. godina postao najmlađi vratar koji je nastupio u finalu Lige prvaka, u pobjedi Reala 3:0 protiv Valencije.

Casillas je branio boje Reala između 1999. i 2015. godine nakon čega je otišao u Portugal. Jedan od najboljih vratara u povijesti u Porto je stigao 2015. godine i to nakon što je u Kraljevskom klubu, uključujući i mlađe uzraste, proveo 25 nezaboravnih godina. U dresu španjolske reprezentacije skupio je čak 167 nastupa.

Linker
25. travanj 2024 01:52