Nogomet Mix

Chelsea se uključio u utrku za Lovrenom, za Hrvata će ponuditi 8.5 milijuna funti

AUTOR:
 • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 23.04.2013. u 14:37

 • Nezadovoljstvo Lyona 23-godišnjim hrvatskim obrambenim nogometašem Dejanom Lovrenom očigledno je "podiglo cijenu", odnosno, povećalo sveukupni interes za njim...

  U posljednjih desetak dana europski mediji mnogo prostora posvećuju ovom hrvatskom reprezentativcu. Još ranije se govorilo da ga prate Barcelona, Everton i Liverpool. Posljednjih dana su mnogo o Lovrenu pisali talijanski mediji, prvenstveno, prenoseći interes Milana koji je Lyonovog obrambenog nogometaša svrstao u uski krug ljetnih želja (na tom popisu su uz Lovrena bila još tri obrambena igrača).

  Novi navodi dolaze s Otoka, a Daily Express piše o interesu Chelseaja, koji se znao i ranije provući kroz neke tiskovine.

  "Lovren bi mogao biti dugoročno rješenje Chelseaja i prava zamjena za Johna Terryja koji još ima jednu godinu ugovora s klubom", piše Daily Express uz dodatak kako će Chelsea morati ponajprije u ovoj utrci "pobijedili Romu i Milan". Također, prenosi se da talijanski mediji pišu o odšteti od oko 8.5 milijuna engleskih funti.

  Podsjetimo da Lovrenu ugovor s francuskim klubom sa Gerlanda ističe u lipnju 2016. godine