Zagreb, 140618. U Gradskom poglavarstvu otvorena je izlozba dugogodisnjeg fotoreportera Sportskih novosti u mirovini, Roberta Valaja.
Na fotografiji: Miroslav Ciro Blazevic.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX
Neja Markicevic / CROPIX

VELIKAN O VELIKANU

ĆIRO BLAŽEVIĆ OPLAKUJE STANKA POKLEPOVIĆA 'Ovaj Badnjak ne može biti tužniji. Otišao je moj dobri Špaco, nogometni poeta...'

AUTOR:
  • Slaven Alfirević

 • OBJAVLJENO:
 • 24.12.2018. u 17:47

 • Ne prestaju stizati reakcije na smrt Stanka Poklepovića koji nas je na Badnjak napustio u 81. godini života. Povodom tužne vijesti oglasio se legendarni Ćiro Blažević.

  I Ćiro oplakuje svog nezaboravnog kolegu:

  - Ovaj prekrasan dan, što je Badnjak, ta ružna vijest učinila mi ga je tužnim, da tužniji ne može biti. Otišao je moj dobri Špaco, znalac, a ja bih rekao nogometni poeta. Otvorio je nama Hrvatima  Irana, pa smo s njegovim kreditom uspjeha dolje odlazili i ja i Ivanković i mnogi drugi.

  - Otišao je Poklepović da bude i ostane uz bok trenerima legendama dalmatinskog i hrvatskog nogometa, Kaliterni, Mladiniću, Iviću i on je njima uz bok četvrti...

  Tom Dubravec / CROPIX
  CROPIX
   

  - Sine, gadno si me rastužio s tom informacijom. Ovo je tako tužan Badnjak... - rekao je Miroslav Ćiro Blažević za Slobodnu Dalmaciju.

  Iz drugih medija