REUTERS/Massimo Pinca
ZANIMLJIVA ANEGDOTA

'CRISTIANO RONALDO NIJE NORMALAN' Bivši suigrač slavnog Portugalca nije mogao vjerovati što mu je ovaj predložio u 11 sati navečer

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. prosinac 2019. 18:28

Zanimljivu anegdotu vezanu uz Cristiana Ronalda otkrio je njegov bivši klupski suigrač iz Juventusa Mehdi Benatia.

Prisjetio se aktualni član Al-Duhaila jedne zajedničke zgode nakon gostovanja kod Atalante.

"Vraćali smo se kući iz Bergama, a nas dvojica nismo igrali, bili smo na klupi jer smo sljedeću utakmicu igrali za tri dana", rekao je Benatia za RMC Sport.

"Na putu prema natrag u autobusu Ronaldo mi je rekao: 'Što ćeš raditi kada se vratimo?'. Rekao sam mu da je 11 sati navečer i da idem spavati i pitao sam ga zašto ga zanima? 'Ne želiš odraditi jedan mali trening sa mnom? Nisam igrao, pa moram trenirati. Hoćeš mi praviti društvo?', pitao me Ronaldo, Objasnio sam mu da to baš nije moguće jer mi se zaista ide kući, da malo odmorim i pogledam što ima na televiziji. Kada smo stigli natrag, svi smo bili normalno odjeveni, a on je odmah navukao opremu za vježbanje i otišao u teretanu. Pomislio sam si: 'Taj čovjek nije normalan'", objasnio je Benatia.

Soccer Football - Coppa Italia Final - Juventus vs AC Milan - Stadio Olimpico, Rome, Italy - May 9, 2018   Juventus' Medhi Benatia celebrates scoring their first goal with Paulo Dybala       REUTERS/Stefano Rellandini
REUTERS

Ronaldove sjajne radne navike poznate su od ranije, a ovom izjavom marokanski je reprezentativac samo potvrdio koliko sjajni Portugalac ulaže u svoje tijelo da bi bio fizički spreman u poznim igračkim godinama (34).

Linker
23. travanj 2024 19:33