REUTERS
U RAZGOVORU ZA ICON

CRISTIANO RONALDO ODUŠEVLJEN ŽIVOTOM U ITALIJI ODBACIO BILO KAKVU MOGUĆNOST ODLASKA IZ JUVENTUSA 'Ovdje su shvatili da nisam nikakav blefer'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. svibanj 2019. 11:47

Iako je uzeo naslov prvaka s Juventusom, Cristianu Ronaldu teško je palo ispadanje već u četvrtfinalu Lige prvaka gdje je od 'stare dame' u dvije utakmice bolji bio Ajax. Počele su odmah kružiti priče u Italiji kako je Portugalac nezadovoljan i kako bi uskoro mogao napusiti Torino.

Ipak, ako je suditi po posljednjim riječima CR7 od čitave stvari neće biti ništa, jer, kako sam kaže zadovoljan je i želi nastaviti raditi kao i do sada.

- Prva stvar koju želim je biti svoj i ništa više. Moje radne navike su uvijek iste. Moraš biti ponizan i uvijek imati u vidu da ne znaš baš sve. U Juventusu sam se odlično snašao jer shvatili su da nisam blefer. Pod pritiskom sam od vremena kad sam osvojio prvu Zlatnu loptu u Unitedu, a poslije i u Realu, kad sam postao rekorder po transferu - kazao je Ronaldo u razgovoru za časopis ICON.

Soccer Football - Serie A - Juventus v Fiorentina - Allianz Stadium, Turin, Italy - April 20, 2019  Juventus' Cristiano Ronaldo celebrates winning the league after the match    REUTERS/Massimo Pinca
REUTERS

Ronaldo je 2009. godine u transferu vrijedom 96 milijuna eura stigao iz Manchester Uniteda u Real.

- Kada sam došao u Real bio sam najskuplji nogometaš na svijetu. Kada sam osvojio svoju prvu Zlatnu loptu u Unitedu ljudi su već počeli govoriti da ću biti na vrhu. Posljednjih 10-12 godina konstantno sam pod pritiskom.

Hoće li se po završetku nogometne karijere upustiti u trenerske vode?

- Nisam odbacio tu mogućnost.

Linker
20. travanj 2024 04:31