REUTERS
U RAZGOVORU ZA RECORD

CRISTIANO RONALDO TVRDI DA NIJE OPSJEDNUT INDIVIDUALNIM NAGRADAMA 'Prvo i najvažnije mi je da pomognem svojoj momčadi. Rekordi mi nisu prioritet'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. siječanj 2019. 10:19

Iako nije stigao na dodjelu Zlatne lopte France Footballa, kao niti na onu Uefinu The Best, Cristiano Ronaldo istaknuo je kako nije opsjednut individualnim nagradama već je isključivo koncentriran na momčad.

Portugalac je prošle godine ostao 'kratak' obzirom kako je kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić uzeo sve što se uzeti može, a sada je za portugalski Record otkrio:

- Prvo i najvažnije mi je da pomognem svojoj momčadi i osigurati joj trofeje. Rekordi mi nisu prioritet, moj je cilj uvijek biti na maksimumu i pomoći momčadi.

Soccer Football - Serie A - Juventus v Sampdoria - Allianz Stadium, Turin, Italy - December 29, 2018  Juventus' Cristiano Ronaldo celebrates with Giorgio Chiellini after scoring their second goal   REUTERS/Massimo Pinca
REUTERS/Massimo Pinca / REUTERS
Juventus

Ipak, voli pobjeđivati.

- Naravno da volim pobjeđivati, ne skrivam to, ali nije kraj svijeta ako se to ne dogodi. Koja je tajna? Strast i požrtvovnost. Naučio sam kako upravljati tijelom protiv umora - rekao je iskreno Portugalac.

Linker
22. travanj 2024 18:17