REUTERS/Carl Recine
LOVREN BEZ DLAKE NA JEZIKU

DEJAN LOVREN PREPUN SAMOPOZDANJA JOŠ JEDNOM OBJASNIO KAKO STVARI STOJE 'Jedan sam od najboljih braniča svijeta i tu ništa nisam krivo rekao'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. studeni 2018. 12:28

Nakon što je s Liverpoolom prošle sezone stigao do velikog finala Lige prvaka, Dejanu Lovrenu isto je za rukom pošlo i na Svjetskom prvenstvu u Rusiji s Hrvatskom nakon čega je u jednom trenutku izjavio kako je on vrlo vjerojatno jedan od najboljih braniča na svijetu.

Naravno, bila je to izjava koja je odmah potaknula rasprave na društvenim mrežama, a hrvatski je stoper u razgovoru za Copa90 pokušao pojasniti što je zapravo htio reći.

- Rekao sam da sam jedan od najboljih, mislim da tu nije ništa krivo.

Na pitanje tko koga bi još uz sebe označio kao jednog od najboljih Lovren je kazao:

- Van Dijk svakako. Obojica imamo sjajnu sezonu iza sebe. Drugi bi bio Raphaël Varane, sviđa mi se njegov nogomet i zaslužio je puno više poštovanja nego što ga dobiva, za razliku od recimo Sergija Ramosa. On je bolji stoper od Ramosa, to je slučaj u ovom trenutku, ali i ranije. Osvojio je i Ligu prvaka i Svjetsko prvenstvo. On je trebao biti proglašen za najboljeg stopera svijeta. Ali, Ramos je dobio tu nagradu i to se ne može viđe izmjeniti.

Lovren je impresioniran i mogućnostima Brazilca Thiaga Silve.

- Njega bih uvijek uzeo u obzir. Jako je dobar nogometaš, iskusan i iako nije pretjerano visok ima strašan odraz.

Linker
24. travanj 2024 07:09