Ivan Peric / CROPIX
NEPAŽNJA U VOŽNJI

VIDEO: DETALJI NOVE PROMETNE NESREĆE NADARENOG HRVATSKOG NOGOMETAŠA Bočkaj ponovno u središtu pozornosti nakon što je odvalio drvo i udario u vozilo

Piše: Darko RužićObjavljeno: 03. kolovoz 2019. 20:23

Opet je Petar Bočkaj došao u središte pozornosti zbog nenogometne teme. U subotu je u poslijepodnevnim satima vozeći svoj automobili marke Mercedes model AMG izgubio kontrolu nad njim i u Reisnerovoj ulicu prije križanja s ulicom Sv. Ante udario u drvo i parkirano vozilo.

Djelatnici prometne policije PU Osječko-baranjske obavili su uviđaj i o događaju će izvijestiti javnost kako to i inače redovito čine. No, u ovom je trenutku najbitnije da nije u nezgodi koja se Bočkaju dogodila bilo ozlijeđenih osoba, nije ozlijeđen ni on sam, a na vozilima, njegovom i onom koje je oštetio nastala je manja materijalna šteta.

Čini se, svemu je kumovala jedino nepažnja u vožnji, jer Bočkaj je zahvatio rubnjak ceste zbog čega mu se automobil zanio i udario u omanje drvo koje ga je skrenulo s pravca kretanja.

U NK Osijek su odmah upoznati s događajem, a kako je to nešto što ne spada u kršenje klupske discipline i nes(p)retni Bočkaj nije bio pod utjecajem alkohola, nikakvo službeno priopćenje iz Gradskog vrta neće biti sročeno za javnost.

Nakon pet mjeseci i onog poznatog događaja kada se istim automobilom zabio u benzinsku crpku u sasvim drugačijim okolnostima, sada je eto zbog njegove vožnje stradalo drvo vrste "Patuljasta rapsodija" i jedno parkirano vozilo. Možda je zbog svega potrebno da se i sam upita nije li možda automobil koji je odlučio kupiti i voziti presnažan stroj za njegove vozačke sposobnosti.

Linker
22. travanj 2024 19:56