Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
HVALEVRIJEDAN POTEZ

DINAMO DONIRAO VOZILA S RESPIRATORIMA I UPLATIO JOŠ POLA MILIJUNA KUNA Berošu poklonili dres s brojem deset: 'On je naš vezist i fantazist'

Piše: Predrag ŽukinaObjavljeno: 27. ožujak 2020. 15:19

Danas u vrijeme posvemašnje "napregnutosti sistema" vezane uz epidemiju korona virusa, i GNK Dinamo uključio se u akciju pomoći onima kojima je to najpotrebnije. Iako i sami prolaze ozbiljne "turblencije" oko smanjivanja ugovora i otkaza kompletnom stručnom stožeru, u Maksimirskoj 128 odlučili su pomoći zajednici.

Tako su u utorak poslije podneva članici stožera Civilne zaštite Maji Grba Bujević, te Robertu Marktu, izvršnom predsjedniku Hrvatskog crvenog križa na prostorima ispred stadiona uime kluba od strane Krešimira Antolića uručene zaista vrijedne donacije. Dinamo je nedavno kupio dva moderna sanitetska vozila s ugrađenim respiratorima ključevi kojih su uručeni gospođi Grba Bujević.

Zagreb, 270320.
Stadion u Maksimiru.
Predaja dvoja ambulantnih vozila, donacije GNK Dinama hrvatskom zdravstvu.
Na fotografiji: Maja Grba Bujevic.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Ronald Gorsic / CROPIX CROPIX

- S obzirom na tešku situaciju baš u Zagrebu, ova dva vozila idu Nastavnom zavodu za hitnu medicinu. Hvala Dinamu što je osjetio potrebu pomoći u ova teška vremena, rekla je gospođa Grba Bujević kojoj je uručen Dinamov dres s brojem devet. Gospodin Markt dobio je "peticu" kao ocjenu za sav učinjeni posao, njegov i njegovih kolega. Ministru zdravstva Viliju Berošu, koji je također trebao doći, ali su ga spriječile obaveze, uručen je dres s brojem 10.

- Naši zdravstveni radnici rade kolosalan posao, zato smo i ministru Berošu dali desetku, on je vezista i fatazista koji je povezao cijelu Hrvatsku, rekao je Antolić.

No, osim tih vozila, Antolić je ponovio da je i po 250 tisuća kuna uplaćeno na račune Dječje bolnice u Klaićevoj kao i bolnici u Petrovoj ulici u svrhu obnove nakon potresa. Zaista hvale vrijedan potez Dinama...

Nakon što je zajednici doniran okruglo milijun kuna vrijedan "poklon" od GNK Dinamo, Antolić je dao kratku izjavu o aktualnom stanju u klubu:

- O navodno kriznoj situaciji u klubu: mi smo sve rekli u našem priopćenju. Nadamo se da će razum pobijediti i da će na kraju sve biti jasno te da smo poduzeli mjere u ovo doba racionalizacije i štednje. Svaki drugi kontekst u priči o smjeni stožera je potpuno neprimjeren, sve ostalo bile bi manipulacije i neistine. Dinamo razgovara i pregovara sa svojim igračima - to su naši igrači i pustite nas da to zajedno riješimo. Svi ostali zaposlenici u GNK Dinamo u istoj su priči, svi smo u istim problemima. Ne treba od toga raditi hektiku i histeriju.

Linker
20. travanj 2024 13:17