Damir Sencar/EuroFootball/Getty Images
BIVŠI MODRI

'DINAMO S OVAKVOM EKIPOM SIGURNO MOŽE PROĆI SKUPINU!' JOŠ JEDNA KLUPSKA IKONA DAJE VJETAR U LEĐA BJELIČINOM ORKESTRU 'I mi ćemo u Europu, zato sam tu'

Piše: HinaObjavljeno: 19. rujan 2019. 22:05

Argentinski branič Luis Ibáñez izrazio je u četvrtak u Mostaru uvjerenje kako njegov bivši klub Dinamo može biti među dvije momčadi koje će se plasirati u eliminacijsku fazu natjecanja Lige prvaka.

"Sretan sam što je Dinamo pobijedio sinoć 4-0. S takvom ekipom mogu sigurno biti među prva dva", rekao je argentinski branič. On je u karijeri između 2008. i 2013. godine branio boje Modrih koji su sinoć s visokih 4-0 na otvaranju Lige prvaka potopili ekipu Atalante iz Bergama.

Luis Ibanez je u četvrtak je predstavljen u Mostaru, gdje se priključio šesterostrukom bosanskohercegovačkom prvaku Zrinjskom s kojim je potpisao ugovor na dvije godine. Rekao je kako u ovaj klub nije došao zbog novca iako je na stolu imao više ponuda nakon što se razišao s turskim Trabzonsporom.

"Zrinjski je zvao, ja sam odmah rekao da ću doći. Za pet minuta smo se dogovorili", kazao je Ibáñez koji je najavio i borbu Zrinjskog za novi naslov prvaka.

"U Mostar sam stigao da sa Zrinjskim osvojim titulu prvaka i da nešto napravimo u Europi", kazao je Ibáñez.

Po taj naslov ići će s brojem 28 na leđima. Taj broj je nosio i u dresu Boca Juniorsa.

Ovaj 31-godišnji argentinski branič do sada je nastupao za Bocu Juniors, Dinamo, Racing Club, Győri, Crvenu Zvezdu, Karabukspor i Trabzonspor.

Linker
16. travanj 2024 15:17