Cropix/Instagram

DVIJE VERZIJE BURNE AFERE

DINAMOV NOGOMETAŠ ODGOVORIO NA OPTUŽBE DA JE FIZIČKI NAPAO OSJEČANKU 'Sve demantiram! Imam tri sestre i majku i znam se ophoditi prema ženama!'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 08.03.2019. u 16:44

 • Nakon što je Osječanka Iva Bošnjak iznijela teške optužbe na račun Dinamovog nogometaša Iyayija Atiemwena, stigao je i prvi odgovor 23-godišnjeg Nigerijca.

  Bošnjak, koja je s nogometašem Dinama navodno bila u vezi, na svom je Instagramu objavila post u kojem tvrdi da ju je Atiemwen fizički napao u njegovom stanu u zagrebačkom naselju Remetinec, u večeri velike pobjede Modrih nad Benficom.

  "Noćas oko 23 sata fizički sam napadnuta od strane doticnog gospodina, Iyayi Believe Atiemwen. Zadobila sam par fizičkih ozljeda, policija je zabilježila ovaj slučaj. Gospodin je nakon dolaska policije rekao da sam sama razbacala svoje stvari i da me nije dotaknuo, ali na svu sreću (nesreću) imam vidljivih ozljeda na svome tijelu, i ovim putem se javno obraćam dotičnom gospodinu, a i upozoravam sve cure, djevojke, da se paze jer ovo je za mene bila jedna velika životna škola koju ću pamtiti do kraja života!  I opet, javno se obraćam dotičnom Iyayi Believe Atiemwen, koji mi je nanio ozljede glave i uz to sve i pokušaj gušenja... S ovom izjavom idem do kraja jer treba stati na kraj takvim likovima, koji misle da su netko i nešto!", objavila je između ostalog na Instagram Storyju Iva Bošnjak koja na toj društvenoj mreži ima gotovo 11 tisuća pratitelja.

  Facebook, Instagram

    

  U petak poslijepodne javnosti se obratio Iyayi Atiemwen, a nedugo potom uslijedilo je i kratko priopćenje GNK Dinama.

    

  "Jako mi je žao što se ovo događa. Najoštrije demantiram sve navedeno u objave dotične dame. Znam da je teško shvatiti kada netko ne želi imati ništa s tobom, ali to nije razlog za lažne optužbe na moj račun. Imam tri sestre i majku, i znam se ophoditi prema ženama! ", objavio je Atiemnwen poruku na Instagramu, u hrvatskoj i engleskoj verziji.

  Screenshot: Instagram

   

    

  Nedugo nakon ove objave, Iva Bošnjak je na svome Instagramu objavila kratak odgovor s fotografijom na kojoj su, po njenim tvrdnjama, modrice koje joj je nanio Atiemwen.

   

   

  PRIOPĆENJE GNK DINAMA

  "Temeljem medijskih napisa o navodnom fizičkom zlostavljanju u koje je uključen naš igrač Iyayi Atiemwen, želimo naglasiti kako GNK Dinamo najoštrije osuđuje svaki oblik nasilja.

  Što se konkretnog slučaja tiče, GNK Dinamo prati situaciju i reagirat ćemo sukladno odlukama tijela nadležnih za utvrđivanje činjenica.

  GNK DINAMO", stoji u kratkom priopćenju maksimrskog kluba.

    

  Iyayi Believe Atiemwen je u Dinamu stigao ove zime, te potpisao ugovor na pet godina, a taj je transfer bio među najvećima u povijesti HNL-a.

   

  Prvu objavu Ive Bošnjak možete pogledati ovdje.

  Iz drugih medija