Cropix
ZAGREB MU JE OSTAO U SRCU

DINAMOV 'PLAVI ANĐEO' SE EMOTIVNOM PORUKOM OPROSTIO OD MAKSIMIRA 'Ovo nije zbogom Hrvatskoj i svim prijateljima koje sam stekao'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. prosinac 2017. 14:41

Angelo Henriquez od srijede je i službeno bivši nogometaš Dinama. Čileanac nakon dvije godine napušta Maksimir, a Dinamu je od transfera pripalo oko milijun i pol eura.

Zadovoljni su, kažu, u Maksimiru, iako nisu za Angela dobili ni 2-2,5 milijuna eura, kako se nagađalo i šuškalo, ali, ako ništa, vratili su jedan dio uloženoga, milijun i pol eura Dinamo je platio Manchester Unitedu za otkup Čileanca.

Zagreb, 291117.
Stadion Maksimir.
Hrvatski nogometni kup, 1/4 finala, utakmica GNK Dinamo - Istra 1961 S.D.D.
Na fotografiji:  Angelo Henriquez slavlje.
Foto: Damir Krajac / Hanza Media
Damir Krajac / Hanza Media / CROPIX
Henriquez

Imali su ranije jačih ponuda za njega, nisu ga tada prodali, ali to je rizik posla. No, ono najvažnije, svi su ipak zadovoljni, jer Haneriquezovim se odlaskom otvara mjesto za Marija Gavranovića, Mario Cvitanović neće imati preveliku gužvu u napadu, neće biti nezadovoljnih, svatko je u toj priči profitirao.

Čileanac nije zaboravio na lijepe dane na Maksimiru te se emotivnom objavom na društvenim mrežama oprostio od modrog dresa.

- Želim zahvaliti Dinamu za ove 3 godine. Hvala trenerima, igračima, upravi i svima u klubu zbog kojih sam se osjećao kao kod kuće. Hvala Vam na svim lijepim trenucima i sportskim uspjesima koje ću pamtiti do kraja života. Ovo nije zbogom Hrvatskoj i svim prijateljima koje sam stekao, i dalje ću nastaviti dolaziti i uživati u ljepotama ove prekrasne zemlje - napisao je Angelo.

Linker
20. travanj 2024 06:23