Soccer Football - UEFA Nations League - Bosnia and Herzegovina Press Conference - Stadium Grbavica, Sarajevo, Bosnia and Herzegovina - October 14, 2018 Bosnia coach Robert Prosinecki during the press conference REUTERS/Dado Ruvic - RC11444BAA00
REUTERS/Dado Ruvic

OPRAVAK U TIJEKU

DOBRE VIJESTI IZ SUSJEDSTVA Bosanski mediji objavili nove detalje o zdravstvenom stanju Roberta Prosinečkog i kada bi trebao napustiti bolnicu

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 27.11.2018. u 15:31

 • Proslavljeni hrvatski nogometaš i izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki dobro se oporavlja nakon operativnog zahvata i pušten je s odjela intenzivne skrbi sarajevskog Kliničkog centra, objavili su u utorak lokalni mediji.

  Portal sport.ba prenio je kako su liječnici vrlo optimistični te misle da bi njegov tretman u Kliničkom centru (KCUS) mogao biti okončan već do petka, a nakon toga bi nastavio kućno liječenje.

  Prosinečki je prošlog tjedna podvrgnut operaciji tankog crijeva na Klinici za abdominalnu kirurgiju Kliničkog centra Sveučilišta u Sarajevu, gdje je primljen 22. studenog nakon što mu je pozlilo, uz jake bolove u predjelu abdomena.

  "Prosinečki je danas uspješno operiran. Riječ je o problemu sa diverticulumom tankog crijeva, dobro je podnio operaciju i njegovo stanje je stabilno. Trenutno je na odjeljenju Intenzivne skrbi gdje će ostati nekoliko dana", naveo je prošlog petka u kratkom priopćenju Nogometni savez Bosne i Hercegovine.

  Iz drugih medija