Giuseppe Bellini/Getty Images
Giuseppe Bellini Getty Images

POSTAO JE NEZAUSTAVLJIV

DOK HAJDUK SANJA TITULU, BIVŠI MILJENIK POLJUDA TRPA IZ UTAKMICE U UTAKMICU Daleko najbolji strijelac lige vodi svoju momčad prema naslovu prvaka!

AUTOR:
  • Dražen Kuzmanić

 • OBJAVLJENO:
 • 24.02.2020. u 13:25

 • Nekadašnji igrač Hajduka i prvi strijelac slovenskog prvenstva Ante Vukušić zabio je još jedan gol za Olimpiju, 17. ove sezone u 21 utakmici, u remiju u derbiju kod Maribora koji je završio 1:1 i nakon kojega su Zmajčeki zadržali četiri boda prednosti na vrhu tablice nad rivalom.

  - Mi smo išli na pobjedu, oni nam u prvom dijelu nisu stvorili prigodu, a mi smo poveli, mogli imati i veću razliku. U nastavku su izjednačili, imali smo malu krizu, ali na koncu je remi najpravedniji. Mi možemo biti zadovoljni što smo održali istu distancu nakon teškoga gostovanja – javio se Vukušić.

  Trebao je to biti dvoboj dvojice igrača iz sinjskoga kraja, no Špiro Peričić iz Maribora ostao je na klupi.

  - Vidjeli smo se kratko poslije utakmice, nisam ga ni stigao pitati zašto nije igrao, je li možda imao neku ozljedu. Ali, nadam se da ćemo se sresti u sljedećem, ostao je još jedan derbi do kraja.

  Dan prije derbija Vukušić je potpisao novi ugovor s Olimpijom, koji ga sada veže do lipnja 2022.

  - To mi sada daje još veću motivaciju. Iako je do kraja još 15 kola, želimo biti prvaci, u dobroj smo poziciji. Radujem se što sam postigao pogodak, nastavio dobru formu iz jesenskoga dijela, ali i što smo ostali na okupu, a još nam se priključio Bezjak – zaključio je Vukušić.

  Iz drugih medija