FRANCK FIFE / AFP
FRANCK FIFE AFP

VOLE RUŠITI REKORDE

DONACIJA JEDNOG OD NAJBOGATIJIH KLUBOVA EKSPRESNO POSTALA PREDMET KOMENTARA I PODSMIJEHA Evo koliko će milijarderi dati za borbu protiv koronavirusa

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 25.03.2020. u 09:48

 • U trenucima svjetske pandemije koronavirusa donacije za medicinsku opremu i borbu protiv opake bolesti stižu sa svih strana. Sportaši su jako aktivni u ovoj borbi, doniraju kako sportaši indvidualno, kako klubovi.

  Le Parisien je tako objavio kako je francuski prvak PSGM inače jedan od najbogatijih klubova svijeta, donirao 100.000 eura u borbi protiv pandemije. Ukupno bi PSG u periodu od tri godine putem svoje humanitarne zaklad trebao uplatiti oko pola milijuna eura.

  Svaka donacija hvale je vrijedna, ali mnogi se pitaju kako je moguće da jedan od najbogatijih klubova svijeta koji je vlasnik rekordnog transfera u povijesti nogometa (Neymar, 222 milijuna eura), nije uplatio veći iznos. Na društvenim mrežama neki su navijači stoga 'ismijavali' takav iznos.

  Valja spomenuti kako su se pojedinačno istaknuli njemački igrači PSG-a Julian Draxler i Thilo Kehrer koji su uplatili po milijun eura.

  Tagovi
  Iz drugih medija