Screenshot: Facebook/DPH Köln

'PJEVAO JE ŠUKERU, VRBANOVIĆU...'

DRUŠTVO PRIJATELJA HAJDUKA OTKAZALO KONCERT MLADENU GRDOVIĆU! PJEVAČ TVRDI: Otkazali su mi zbog podrške Hrvatskoj! Kakve veze ja imam s Mamićem?

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 04.09.2018. u 16:36

 • Službena stranica Mladena Grdovića danas je izvijestila kako je hrvatskom pjevaču otkazan koncert koji je trebao bili održati na Biloj noći Društva prijatelja Hajduka Köln zbog podrške hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji.

  O čemu se zapravo radi i je li Grdoviću stvarno otkazana suradnja 'Prijatelja Hajduka' zbog podrške Vatrenima na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, pojasnili su na stranici DPH Köln.

  "Poštovani, nakon konzultacija sa ostalim kolegama iz udruga, članovima udruge i završne sjednice Upravnog Odbora Udruge DPH Köln dužni smo vas obavijestiti o otkazivanju gaže g. Mladenu Grdoviću i bendu za Bilu Noć DPH Köln koja se održava 13.10.2018.

  Razlog je nezadovoljstvo između članova i članova Upravnog Odbora udruge javnim nastupima g. Grdovića, kako iskazivanjem podrške g. Zdravku Mamiću, pjevanjem i grljenjem s g. Vrbanovićem i g. Šukerom prije par dana u Moskvi. Ova udruga se bori za čisti i pravedni hrvatski nogomet, a u njemu nema mjesta za gore navedena imena i ljude koji s njima piju, pjevaju i vesele se. Hvala na razumijevanju. Upravni odbor DPH Köln", stoji u obavijesti DPH Köln.

  U međuvremenu se oglasio i sam Grdović, te za Dalmatinski portal prokomentirao nemilu situaciju.

  "Kakve veze ja imam s Mamićem? Dajte, molim vas, teške gluposti... Dakle, nastup u Kolnu mi je otkazan još 13. srpnja, a ja sam ponosan na to što sam pjevao u Rusiji. Tamo su me pozvali Luka Modrić, Danijel Subašić, Šime Vrsaljko i Dominik Livaković, sve moji Zadrani, a bilo je i još hajdukovaca. Ma znate što - ja sam ponosan što sam bio s njima. Volim Hajduk i Hrvatsku! Grb 'bijelih' imam tetoviran na ruci".

   

  Na kraju je dodao:

  "Nemam pojma što se događa s tim ljudima u Kolnu, ja imam zakazane nastupe na 'Bilim noćima' u Beču, Kanadi i SAD-u. I ne mislim se nikome opravdavati zato što volim Hajduk i Hrvatsku. Svatko ima pravo misliti drugačije, to je njegov problem".

   

  Iz drugih medija