Futsal Dinamo

FUTSAL DINAMO

DVIJE LEGENDE DINAMA POZIVAJU SVE NAVIJAČE NA ŠALATU Počinje Dinamov vikend - Panathinaikos, mali nogomet, pub kviz i neobično predstavljanje dresova

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 07.09.2018. u 11:06

 • Trodnevni program “Dinamovog vikenda” počinje Dinamovim pub kvizom u petak, a završava u nedjelju, spektakularnim dvobojem između Futsal Dinama i Panathinaikosa na starom stadionu na Šalati. Utakmica dva prijatlejska kluba, na kojoj će navijati dvije prijateljske navijačke skupine, Bad Blue Boysi i Gate 13 iz Atene, održat će se 9. rujna, s početkom u 19 sati.

  S obzirom na to da su brojni hrvatski nogometaši, posebno Dinamovci, nosili dresove Zelenih iz Atene, na Šalati se očekuju brojne Dinamove legende koje su u dijelu svoje karijere igrali za oba kluba. Silvio Marić, legendarni ofenzivac Dinama i PAO-a, već je poslao poziv navijačima na Šalatu.

   

  Program počinje u petak u 19 sati, 7. Dinamovim pub kvizom u Gračanima koje će u subotu ujutro (8. rujna) ugostiti mlade Dinamove kategorije koje će odmjeriti snage s lokalnim “klincima”.

  Gotovo istodobno, u subotu u 11 sati na zagrebačkom Dolcu, igrači Futsal Dinama predstavit će nove dresove na najneobičniji mogući način.

   

  Nakon druženja s navijačima i članovima kluba iz podsljemenske zone, i predstavljanja novog dresa na Dolcu, program seli na Šalatu. U subotu će se tako održati četvrtzavršnice i poluzavršnice seniorskog, ženskog i veteranskog dijela natjecanja Trofej Dinamo, a finalni dvoboji odigrat će se u nedjelju, neposredno pred dvoboj Dinama i Panathinaikosa.

  Navijače je na Šalatu pozvao i legendarni igrač Dinama i grčkog Panathinaikosa, Velimir Zajec:

  “Poštovani sportski prijatelji, oporavak od bolesti koja me zadesila početkom lipnja na neko vrijeme me udaljila od aktivnog praćenja nogometa. U svojem nogometnom životu imao sam privilegiju da budem i igrač Dinama i PAO-a. To su dva kluba koja su zauvijek u mojem srcu. Moj konačni oporavak zahtjeva strogo mirovanje i neću moći prisustvovati vašem prijateljskom susretu. Neka živi prijateljstvo naša dva kluba. Dođite na Šalatu!”, rekao je popularni “Zeko”.

  U subotu je ulaz na Šalatu besplatan, a za program u nedjelju ulaznice koštaju 30 kuna. Navijači ih mogu nabaviti u Ilici 37 ili na dan utakmice protiv Panathinaikosa na Šalati.

  Iz drugih medija