Action Images via Reuters
SRAMOTNI ČIN

EKSPRESNO OSUĐEN HULIGAN KOJI JE NAPAO KALINIĆEVOG SUIGRAČA Napadaču određena zatvorska i novčana kazna: 'Napravio je to iz šale'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. ožujak 2019. 19:52

Paul Mitchell, navijač čija je šaka tijekom jučerašnjeg gradskog derbija između Birminghama i Aston Ville završila na glavi Jacka Grealisha, gostujućeg kapetana i sugirača hrvatskog vratara Lovre Kalinića, ekspresno je osuđen, javlja BBC.

Navijač Birminghama "nagrađen" je zatvorskom kaznom od 14 tjedana. Također, u proračun britanske države uplatit će 350 funti i u idućih deset godina uživo neće moći gledati niti jednu utakmicu na području Velike Britanije. Pristup St. Andrew'su doživotno mu je zabranjen, kao i kupovina ulaznica za gostujuće utakmice Birminghama.

"Napravio je to iz šale", prokomentirao je incident odvjetnik 27-godišnjeg Mitchella, ali niti tužitelj niti klub nisu imali previše razumijevanje za takvu vrstu humora. "Pozdravljamo kaznu koju je sud dodijelio Mitchellu. Ono što je učinio je neprihvatljivo i takvom ponašanju nema mjesta u nogometnom svijetu" stoji u službenom priopćenju Birminghama.

Linker
17. travanj 2024 05:24