Soccer Football - Championship - Birmingham City v Aston Villa - St Andrew's, Birmingham, Britain - March 10, 2019 The fan that attacked Aston Villa's Jack Grealish is escorted off Action Images via Reuters/Carl Recine EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or
Action Images via Reuters

SRAMOTNI ČIN

EKSPRESNO OSUĐEN HULIGAN KOJI JE NAPAO KALINIĆEVOG SUIGRAČA Napadaču određena zatvorska i novčana kazna: 'Napravio je to iz šale'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 11.03.2019. u 18:52

 • Paul Mitchell, navijač čija je šaka tijekom jučerašnjeg gradskog derbija između Birminghama i Aston Ville završila na glavi Jacka Grealisha, gostujućeg kapetana i sugirača hrvatskog vratara Lovre Kalinića, ekspresno je osuđen, javlja BBC.

  Navijač Birminghama "nagrađen" je zatvorskom kaznom od 14 tjedana. Također, u proračun britanske države uplatit će 350 funti i u idućih deset godina uživo neće moći gledati niti jednu utakmicu na području Velike Britanije. Pristup St. Andrew'su doživotno mu je zabranjen, kao i kupovina ulaznica za gostujuće utakmice Birminghama.

   

  "Napravio je to iz šale", prokomentirao je incident odvjetnik 27-godišnjeg Mitchella, ali niti tužitelj niti klub nisu imali previše razumijevanje za takvu vrstu humora. "Pozdravljamo kaznu koju je sud dodijelio Mitchellu. Ono što je učinio je neprihvatljivo i takvom ponašanju nema mjesta u nogometnom svijetu" stoji u službenom priopćenju Birminghama.

  Iz drugih medija