Screenshot: Instagram
GODIŠNJI IZ SNOVA

FOTO: IVAN RAKITIĆ NA REMONTU Pogledajte što je radio slavni hrvatski reprezenativac dok su Vatreni igrali protiv Walesa i Tunisa

Piše: Filip OžboltObjavljeno: 12. lipanj 2019. 13:06

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić sezonu je završio ranije od očekivanog. Svlačionicu Barcelone nije zamijenio onom Vatrenih koji su u lipnju imali važan ispit u kvalifikacijama za Euro protiv Walesa, a javnost je začudila ozljeda zadnje lože koja je navedena kao službeni razlog izostanka.

Nagađalo se kako je psihički i fizički iscrpljen od sezone, a kako je za lipanjski ciklus dobio slobodno zbog ozljede, odlučio se na odmor, a ne na rehabilitaciju.

Naime, zadnjih dana Ivan objavljuje fotografije iz Dubaija gdje sa suprugom Raquel, kćerima i njenim roditeljima i sestrom, uživa u pustinjskim ljepotama, dok su njegovi Vatreni suigrači tek jučer prijateljskim susretom protiv Tunisa završili iscrpljujuću sezonu.

Ivanova Raquel pohvalila se fotografijom iz pustinje, ali i bliskim susretom s medvjedićem u kojeg se odmah zaljubila.

- Nikada nisam vjerovala da ću hraniti medvjedića na bočicu - napisala je Raquel na Instagramu.

Njen suprug također je upoznao medvjeda, a usput je hranio žirafu i lemura te uručio dresove Vatrenih i Barcelone kao poklon građevinskom mogulu iz Dubaija Saifu Ahmedu Belhasi.

Rakitić se družio i s poznatim indijskim fizičarom i poduzetnikom Dr. Shamsheerom Vayalilijem koji ga je upoznao s gastronomijom u arapskom svijetu.

U Rakitićev hedonizam vjerojatno se ugledao još jedan hrvatski reprezentativac Duje Ćaleta-Car koji će propustiti Euro U21 u Italiji i San Marinu jer ga njegov klub Marseille na pripremama želi potpuno odmornog, a Duje će baterije navodno puniti na Maldivima.

Linker
22. travanj 2024 04:38