Screenshot: Instagram

GODIŠNJI IZ SNOVA

FOTO: IVAN RAKITIĆ NA REMONTU Pogledajte što je radio slavni hrvatski reprezenativac dok su Vatreni igrali protiv Walesa i Tunisa

AUTOR:
  • Filip Ožbolt

 • OBJAVLJENO:
 • 12.06.2019. u 11:06

 • Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić sezonu je završio ranije od očekivanog. Svlačionicu Barcelone nije zamijenio onom Vatrenih koji su u lipnju imali važan ispit u kvalifikacijama za Euro protiv Walesa, a javnost je začudila ozljeda zadnje lože koja je navedena kao službeni razlog izostanka.

  Nagađalo se kako je psihički i fizički iscrpljen od sezone, a kako je za lipanjski ciklus dobio slobodno zbog ozljede, odlučio se na odmor, a ne na rehabilitaciju.

  Naime, zadnjih dana Ivan objavljuje fotografije iz Dubaija gdje sa suprugom Raquel, kćerima i njenim roditeljima i sestrom, uživa u pustinjskim ljepotama, dok su njegovi Vatreni suigrači tek jučer prijateljskim susretom protiv Tunisa završili iscrpljujuću sezonu.

         

   

  Ivanova Raquel pohvalila se fotografijom iz pustinje, ali i bliskim susretom s medvjedićem u kojeg se odmah zaljubila.

  - Nikada nisam vjerovala da ću hraniti medvjedića na bočicu - napisala je Raquel na Instagramu.

        

   

  Njen suprug također je upoznao medvjeda, a usput je hranio žirafu i lemura te uručio dresove Vatrenih i Barcelone kao poklon građevinskom mogulu iz Dubaija Saifu Ahmedu Belhasi.

         

   

            

   

  Rakitić se družio i s poznatim indijskim fizičarom i poduzetnikom Dr. Shamsheerom Vayalilijem koji ga je upoznao s gastronomijom u arapskom svijetu.

          

   

  U Rakitićev hedonizam vjerojatno se ugledao još jedan hrvatski reprezentativac Duje Ćaleta-Car koji će propustiti Euro U21 u Italiji i San Marinu jer ga njegov klub Marseille na pripremama želi potpuno odmornog, a Duje će baterije navodno puniti na Maldivima.

   

  Iz drugih medija