Boris Kovacev / CROPIX
IKONA

FOTO: JEDAN OD NAJVEĆIH U POVIJESTI MODRIĆU POSLAO ČESTITKU OD MILIJUN 'LAJKOVA' Brojni su se javili Luki, ali njegove riječi imaju posebnu težinu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. prosinac 2018. 11:49

Luka Modrić je još jednom postao glavna tema u nogometnim krugovima. Hrvatski reprezentativac je u ponedjeljak navečer u Parizu uvjerljivo sa 753 boda osvojio Zlatnu loptu ispred Portugalca Cristiana Ronalda (476) i Francuza Antoinea Griezmanna (414).

Četvrto je to prestižno priznanje u 2018. za kapetana hrvatske nogometne reprezentacije. Ranije je, podsjetimo, dobio nagradu za najboljeg igrača svjetskog prvenstva u Rusiji, proglašen je najboljim igračem Europe u izboru Europske nogometne federacije (UEFA), te najboljim igračem svijeta u izboru Međunarodne nogometne federacije (FIFA).

U moru čestitki kojima se hvali uspjeh najboljeg igrača svijeta, našla se i ona legendarnog Brazilca Ronaldinha, jednog o najboljih igrača svih vremena i istinskog mađioničara s loptom koji je i sam 2005. osvojio ovu elitnu nagradu ispred Franka Lamparda i Stevena Gerrarda.

"Čestitam! Imao si fantastičnu godinu i zaslužio si ovu veliku nagradu" - stajalo je u Ronaldinhovoj poruci koja je stigla uz sliku Luke kako ljubi prestižni trofej, a ista je u 10-ak sati od objave prikupila preko milijun 'lajkova'.

Ronaldinhova čestitka, između ostalog, ima posebnu vrijednost jer je Brazilac tijekom karijere nastupao za Barcelonu, klub iza kojeg je veliko rivalstvo s Modrićevim Realom.

Linker
19. travanj 2024 03:00