Soccer Football - Champions League - Real Madrid vs Apoel Nicosia - Santiago Bernabeu Stadium, Madrid, Spain - September 13, 2017 Real Madrid’s Mateo Kovacic is down as Marcelo speaks to him REUTERS/Paul Hanna
REUTERS/Paul Hanna

PARCIJALNA RUPTURA ADUKTORA

FOTO: KOVAČIĆ SE U JEDNOM OD NAJTEŽIH TRENUTAKA KARIJERE OBRATIO NAVIJAČIMA Shrvani Mateo iz bolničkog kreveta dao obećanje svima koji ga prate i vole

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 16.09.2017. u 09:32

 • Mateo Kovačić ozlijedio se na premijeri Lige prvaka protiv APOEL-a i zabrinuo sve navijače Real Madrida. Hrvatski je veznjak igru napustio već nakon 20-ak minuta igre kada je shvatio da više ne može nastaviti unatoč velikoj želji.

  Nakon što mu je otkrivena parcijalna ruptura aduktora desne noge Mateo se po prvi put oglasio i to putem društvenih mreža.

  "Hvala vam na svim vašim porukama podrške. Vidimo se uskoro", napisao je Kovačić ispod slike u bolničkom krevetu.

   

  Između šest i osam tjedana trebao bi trajati oporavak, a nakon toga 23-godišnji bi se Kovačić trebao vratiti na teren u dresu Reala gdje je taman počeo dobivati ozbiljniju minutažu.

  Ceballos i Llorente su dva igrača koja španjolski mediji ističu kao zamjenu za Kovačića dok se ne oporavi od ozljede, a Mateo će zbog spomenute ozljede morati propustiti i odlučujuća dvoboja Hrvatske u borbi za odlazak na Svjetko prvenstvo.