MAŠTOVITO

FOTO: POTEZ GODINE NEKAD OMILJENOG HAJDUKOVCA Ibričić izveo fantastičan jedanaesterac, prevario golmana i podsjetio na zvijezde Barcelone

Piše: Iva PrpićObjavljeno: 19. svibanj 2019. 17:28

U 34. kolu slovenskog prvenstva snage su odmjerili Domžale i Celje, a utakmica je završila rezultatom 1:1. Gostujuća momčad povela je u 24. minuti golom hrvatskog napadača Darija Vizingera.

Na samom kraju utakmice dosuđen je jedanaesterac za domaću momčad, a odgovornost je preuzeo bivši igrač Hajduka Senijad Ibričić. Mnogi su očekivali kako će bivši bosanskohercegovački reprezentativac pokušati postići pogodak panenkom što je postao njegov zaštitni znak, ali on je šokirao sve na terenu.

Naime, Ibričić je dodao loptu svom suigraču Shamaru Nicholsonu koji je poslao loptu u pogodak pokraj vidno zbunjenog vratara Celja. Na isti način protivnika su prevarili Lionel Messi i Luis Suarez u utakmici protiv Celte prije tri godine.

Ovaj 33-godišnji veznjak jedan je od najučinkovitijih izvođača kaznenih udaraca. U karijeri je od 38 jedanaesteraca realizirao njih 37, a ove sezone s bijele točke je bio precizan šest puta.

Linker
19. travanj 2024 21:12