Screenshot
TALIJANSKI KUP

FOTO: TO SE NE RADI PROTIV PRVAKA Brazilski vratar napravio veliki gaf i olakšao posao moćnom Juventusu, Mario Mandžukić liječi ozljedu

Piše: HinaObjavljeno: 13. siječanj 2019. 00:14

Nogometaši Juventusa plasirali su se u četvrtfinale Talijanskog kupa 2:0 (1:0) pobjedom na gostovanju kod Bologne u osmini finala.

Branitelji naslova bez velikih su problema stigli do uspjeha protiv ove sezone slabe Bologne. Prvi pogodak dogodio se nakon tragikomične situacije kada je vratar domaćih Angelo da Costa nespretno pao preko svog braniča i ispustio loptu iz ruku. Napadač Juventusa Federico Bernardeschi sjajno se snašao i iskoristio pogrešku brazilskog vratara te već u 9. minuti poentirao za vodstvo Bianconera.

Pobjedu je u 49. minuti potvrdio 18-godišnji talijanski napadač Moise Kean.

Bivši napadač hrvatske reprezentacije Mario Mandžukić zbog ozljede nije konkurirao za nastup u momčadi Juventusa koja će u četvrtfinalu igrati protiv pobjednika susreta Cagliari - Atalanta koji je na programu u ponedjeljak.

Ranije u subotu u četvrtfinale su se plasirali i Lazio te Milan.

Lazio uvjerljiv protiv trećeligaša

Lazio je na Olimpijskom stadionu u Rimu uvjerljivo svladao trećeligaša Novaru s 4-1 (4-0). Golove za Lazio postigli su Luis Alberto (12'), Immobile (20', 35') i Milinković-Savić (45'+3'), da bi u nastavku na konačnih 4-1 smanjio Eusepi (49'-11m). Milan Badelj ostao je na klupi Lazija.

Lazio će u četvrtfinalu igrati protiv pobjednika susreta Inter - Benevento koji je na programu u nedjelju.

Milan slavio u gostima, Cutrone junak susreta, Strinić na klupi

Milan je kao gost u Genovi svladao Sampdoriju s 2-0 (0-0, 0-0) nakon produžetka, a junak pobjede "crno-crvenih" bio je mladi Patrick Cutrone (102', 108') koji je postigao oba pogotka. Hrvatski lijevi branič Ivan Strinić, kojemu je nakon prošlogodišnjeg Svjetskog prvenstva u Rusiji na liječničkom pregledu dijagnosticirana srčana mana, po prvi je put ove sezone bio na klupi Milana, ali nije ulazio u igru.

Milan će u četvrtfinalu igrati protiv pobjednika susreta Napoli - Sassuolo koji je na programu također u nedjelju.

U nedjelju će još igrati Torino - Fiorentina, dok će u ponedjeljak na teren i Roma - Virtus Entella.

Linker
19. travanj 2024 04:49