Reuters
ODLAZAK VELIKOG NAPADAČA

FOTO: U SEVILLI ODRŽANA KOMEMORACIJA ZA TRAGIČNO PREMINULOG REYESA Rakitić shrvan: 'Još ne možemo vjerovati. Mislimo da sve ovo nije istina...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. lipanj 2019. 00:17

Svijet nogometa šokirala je vijest o smrti bivšeg španjolskog nogometnog reprezentativca José Antonija Reyesa. Nogometaš koji je nosio dresove veikana poput Atletico Madrida, Arsenala, Benfice i Real Madrida poginuo je u subotu prometnoj nesreći.

Potvrđeno je da su s njime u automobilu bila i dva njegova bratića, Jonathan Reyes i Juan Manuel Calderon. 23-godišnji Jonathan Reyes preminuo je na mjestu nesreće, a Juan Manuel Calderon primljen je na intenzivnu njegu u bolnicu Virgen del Rocío u Sevilli sa 60 % opeklina na tijelu te je u iznimno teškome stanju.

Već u nedjelju poslijepodne održana je i komemoracija za bivšeg reprezentativca Španjolske na koju je stigao i Ivan Rakitić koji je s Reyesom svlačionicu dijelu kada je nosio dres Seville. Obratio se Raketa okupljenima s nekoliko riječi i ganuo sve:

- Još ne možemo vjerovati. Mislimo da sve ovo nije istina, šokirani smo. Stalno mislimo na njegovu suprugu, roditelje i djecu i na svie ljude koji su mu bili bliski. Želim im ovim putem poslati poruku podrške i ponuditi im pomoć - rekao je Rakitić.

Reyes je, osim za Sevillu, igrao za Arsenal, Real Madrid i Atletico Madrid. Zadnji klub za koji je igrao bio je drugoligaš Extremadura. U dresu španjolske reprezentacije 35-godišnji Reyes je odigrao 21 utakmicu i zabio je četiri gola.

Linker
23. travanj 2024 20:47