Futsal Dinamo
VODEĆI U HRVATSKOJ

FUTSAL DINAMO DOBIO VELIKO POJAČANJE Partner milanskog Intera u Hrvatskoj odabrao dinamovce: 'Pred nama je povijesno Dinamovo proljeće'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. veljača 2018. 13:31

Nakon više od dva mjeseca pauze nastavlja se prvenstvo hrvatske u futsalu. Futsal Dinamo je jesenski dio sezone zaključio kao vodeća momčad prvenstva, a u prvom proljetnom kolu igra se veliki derbi u kojem drugoplasirani Split Tommy, koji ima dva boda manje, u petak u 20 sati dočekuje vodeći Dinamo na Gripama.

Futsal Dinamo je na tiskovnoj konferenciji uoči početka proljetnog nastavka sezone predstavio veliko pojačanje. Svečano je potpisan ugovor s jednim od najvećih svjetskih posrednika u zapošljavanju, multinacionalnom tvrtkom sa sjedištem u Milwaukeeju (SAD), Manpowerom.

„Manpower je veliko pojačanje za klub. Tvrtka je prepoznala zajedničke pozitivne vrijednosti. Poznato je da je Futsal Dinamo klub koji se financira iz više izvora i posluje maksimalno transparentno. Manpower je tako uz ostale sponzore te, dakako, naše članove, osobne sponzore i navijače, koji su najveća vrijednost kluba, postao dio Dinamove obitelji koja promiče pozitivne vrijednosti“, rekao je predsjednik Futsal Dinama, Matija Đulvat.

Manpower je tvrtka koja se već 70 godina bavi pružanjem sveobuhvatnih rješenja na području zapošljavanja i razvoja ljudskih resursa te je najveća i najinovativnija tvrtka u svojoj industriji. Manpower je također tvrtka koja iznimno puno ulaže u sport te, između ostalih, sponzorira Inter iz Milana i Formulu 1.

„Manpower je u svijetu poznat kao brend koji cijeni talent, odlučnost, lojalnost i spremnost na rad koji vodi ka uspjehu. U kolektivu Futsal Dinama, igračima i volonterima koje okuplja prepoznali smo ove za nas važne vrijednosti i želimo ih u tome podržati“, kazao je Nebojša Biškup, direktor Manpowera Hrvatska.

Pred Dinamom su dva velika iskušenja, derbi na otvaranju proljetnog dijela sezone u Splitu i gradski derbija u drugom proljetnom kolu u kojem Futsal Dinamo u dvorani 2 Doma sportova dočekuje aktualnog prvaka Nacional (24. veljače, 19 sati).

„Pred nama je povijesno Dinamovo proljeće. Prije nekoliko dana svladali smo Murter i izborili četvrtfinale kupa Hrvatske, a na početku proljetnog dijela sezone, u kojeg ulazimo kao vodeća momčad lige, očekuju nas dva najteža ispita, gostujući derbi kod Splita i domaći protiv Nacionala. Momčad koja je osvojila jesenski naslov je ostala na okupu, a vratio nam se i Hrvoje Penava, prvi strijelac iz prošle sezone koji je jesen proveo na posudbi na Malti. Iza nas su dobro odrađene pripreme, imamo mladu i iznimno motiviranu momčad te maksimalno spremni ulazimo u borbu za povijesni naslov prvaka. “, rekao je na konferenciji predsjednik kluba Matija Đulvat.

Osim utakmice protiv Split Tommyja, Futsal Dinamo je ususret najvećem nogometnom derbiju između Dinama i Hajduka organizirao 5. Dinamov pub kviz koji će se igrati upravo na temu derbija Dinama i Hajduka. Kviz će se održati u subotu (17. veljače, 18 sati), dan prije Derbija, a ovo će ujedno biti i prvi međugradski kviz te će se istovremeno održati u Zagrebu (History Bar, Tkalčićeva) i u Caffe-Disco baru Štenda u Virovitici.

Linker
19. travanj 2024 00:40