Futsal Dinamo

VIRTUALNI DERBI

GRADSKI DERBI IPAK ĆE SE ODRŽATI! FUTSAL DINAMO I USPINJAČA GIMKA U VIRTUALNOJ BORBI ZA PRESTIŽ Predstavnici su već odabrani

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 26.03.2020. u 13:29

 • U petak 28. ožujka, u Domu sportova II i pred kamerama Hrvatske nogometne televizije, trebala se odigrati najzanimljivija utakmica posljednjeg kola regularnog dijela 1.HMNL, gradski derbi između Futsal Dinama i Uspinjače Gimke.

  No, kao što znamo, nastavak futsal prvenstva, kao i sve ostale sportske aktivnosti, odgođene su za neka kasnija, mirnija vremena.

  No, Futsal Dinamo i Uspinjača Gimka ovaj će tjedanipak odigrati gradski derbi, ali ne na parketu, već u na virtualnom serveru PlayStationa 4.

  Futsal Dinamo je tako izazvao gradske rivale na dvoboj u video-igri FIFA 20. Dinamo će predstavljati Filip Novak i Andrija Vrcan, a Uspinjaču Gimku David Mataja i Ivan Obšivač. Ova četiri igrača odigrat će međusobne dvoboje, a ako nakon četiri utakmice rezultat bude izjednačen, odigrat će se majstorica.

  Uspinjača Gimka se tako pridružila Dinamu u nastojanju da zabavi svoje navijače u ova teška vremena samoizolacije, ali i da široj hrvatskoj javnosti omogući gledanje jedinog sportskog događaja koji se u ovom trenutku igra u državi.

  Prijenos e-sport derbija možete pratiti na DinamovomYouTube kanalu u petak od 20 sati, a ovaj vikend održat će se i dva Dinamova online turnira u igrici FIFA.

  Iz drugih medija