CROPIX
ČETIRI DVOBOJA U DEŽELI

HAJDUK DOGOVORIO SVE PRIPREMNE UTAKMICE Pogledajte s kim sve Bijeli igraju u Sloveniji i gdje ih u Hrvatskoj možete pratiti u izravnim prijenosima

Piše: Dražen KuzmanićObjavljeno: 19. lipanj 2019. 13:39

Poznati su svi suparnici s kojima će se Hajduk susresti tijekom priprema, koje su za Bijele počele još prošlog ponedjeljka. Prvi prijateljski susret od ukupno pet predviđenih Hajduk će odigrati u Hrvatskoj, točnije na fešti stotog rođendana drugoligaša Solina na igralištu pokraj Jadra u petak 21. lipnja s početkom u 18 sati.

Dva dana nakon toga momčad Siniše Oreščanina seli se u svoju tradicionalnu bazu na Pohorju. Tijekom dva tjedna u Sloveniji splitski će klub odigrati još četiri pripremna susreta. Prvi od njih bit će dvoboj protiv Krilje Sovjetov, ruskog prvoligaša iz Samare, 29. lipnja. Idući dan na rasporedu je dvoboj u Kidričevu protiv slovenskog prvoligaša Aluminija, iz kojega je stigao Hajdukov napadač Francesco Tahiraj, a u čijim je redovima protekle sezone bio bivši Bijeli Elvir Maloku.

Nakon nekoliko dana treninga odigrat će 3. srpnja hajdukovci utakmicu s poljskim prvoligašem Slaskom iz Wroclawa, a odmah dan nakon protiv ukrajinske Zorje iz Luganska (odatle je stigao stoper Oleksandr Svatok) i taj će susret biti generalka za otvaranje sezone.

Sve pripremne utakmice u Sloveniji navijači Hajduka moći će pratiti u izravnim prijenosima na kanalu PlanetSport Promo, koji se nalazi u sklopu osnovnog paketa koji se nudi A1 korisnicima.

Linker
26. travanj 2024 14:59