Filip Jazvić
 Nenad Dugi / CROPIX / CROPIX
ŠOKANTNE VIJESTI IZ RUMUNJSKE

HRVAT DOBIO RASKID UGOVORA PA IZUDARAO SPORTSKOG DIREKTORA 'Likovi poput njega nemaju što tražiti u nogometu! Podići ćemo i privatnu tužbu'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. srpanj 2019. 11:21

Ozbiljan incident dogodio se navodno u Rumunjskoj gdje je bivši nogometaš Istre, Hrvatskog dragovoljca i Intera, Filip Jazvić prvo izvrijeđaio, a onda i nokautirao vlastitog sportskog direktora kluba Razvana Zamfira, prenose tamošnji mediji.

Naime, Jazvić je dobio raskid ugovora s Hermannstadtom što mu očito nije dobro sjelo. Predsjednik kluba Iuliu Muresan u razgovoru za medije otkrio je što se zapravo dogodilo.

- Zaključili smo kako se dvojica ili trojica nogometaša ne uklapaju u naš sustav ove sezone i odlučili smo ih se riješiti. Nakon ručka Razvan Zamfir nazvao je Jazvića kako bi razgovarali i kako bu mu priopčio da mu se sprema raskid ugovora, ali njegova reakcija bila je šokantna.

Neki su tvrdili kako ga je Razvan prvi htio udariti.

- Nije istina. Jazvić je sve započeo. Prvo ga je vrijeđao da bi ga potom krenuo udarati. Nisam mogao vjerovati da se to dogodilo. Nakon svega sam otišao s Razvanom na hitnu, lice mu je jako nateklo, ali srećom nema nikakvog loma. Likovi poput Jazvića nemaju što tražiti u nogometu. On je za Hermannstadt završena priča. Uopće nije važno koliko mu još traje ugovor. Podići ćemo i privatnu tužbu.

Filip Jazvić je u Hermannstadt stigao u siječnju ove godine iz Željezničara, a u 17 nastupa za klub postigao je dva pogotka.

Linker
23. travanj 2024 08:28