ASTRONOMSKI TRANSFER

HRVAT NA ANFIELDU Talijani pristali prodati Kovačića Liverpoolu za 30 milijuna eura!

Prema pisanju Talijana, Mancini je spreman 'žrtvovati' mladog Hrvata kako bi na ljeto mogao dovesti igrače koje želi, ali i da financijski posrnuli klub vrati u pozitivu
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 13. svibanj 2015. 19:33

Milanski Inter spreman je ovog ljeta prodati Matea Kovačića za 30 milijuna eura engleskom Liverpoolu, tvrdi ugledna Gazzetta dello Sport.

Prema pisanju Talijana, trener Mancini je spreman 'žrtvovati' mladog Hrvata kako bi na ljeto mogao dovesti igrače koje želi, ali i da financijski posrnulog talijanskog diva vrati u pozitivu. Od svih igrača izbor je baš pao na Kovačića iz više razloga. Inter ga može prodati za velik novac, na San Siru nije uspio do kraja razviti svoj raskošni talent, a financijska situacija u Inter nije bajna.

Navodno je izbor pao na Liverpool jer Englezima nije problem isplatiti 30 milijuna eura, a tvrde izvori bliski klubu, Rodgers je posljednjih mjeseci najuporniji kada je Kovačiću pitanju. Menadžer Redsa je velik obožavatelj mladog Hrvata i silno ga želi dovesti.

I Barcelona se pokazala velik interes za veznjaka Intera, no s obzirom na važeću suspenziju Fife pitanje je hoće li se transfer realizirati, a Inter želi što prije 30 milijuna eura.

Linker
25. travanj 2024 10:16