Screenshot: Twitter
APSOLUTNI HIT

HRVATI JEDNIM POTEZOM ODUŠEVILI NAVIJAČE BARCE I REALA: 'LUKA? DRŽAO SAM GA NA UZICI' Predivna poruka Ivana Rakitića: 'Uvijek uz tebe brate'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. prosinac 2019. 17:37

Jedan detalj sa sinoćnjeg derbija između Barcelone i Real Madrida na Camp Nou vezan je uz dvojicu hrvatskih reprezentativaca Luke Modrića i Ivana Rakitića postao je apsolutni hit.

Igrala se 80. minuta susreta kada je Modrić ulazio u igru kod Reala, a Rakitić mu je prišao uz aut-liniju i srdačno ga zagrlio i pozdravio. Pali su zagrljaj i poljubac, a na društvenim mrežama je taj potez oduševio navijače.

"Kada je poljubac s najboljim prijateljem važniji od igranja Clasica", bio je jedan od komentara, dok je u drugom stajalo: "Rakitiću, osjećam te".

Zagrljaj Modrića i Rakitića pogledajte OVDJE.

"Rekao sam mu nakon utakmice da sam ga držao na uzici", šalio se nakon susreta Rakitić, a ta je izjava dobila velik broj lajkova.

Nakon Clasica Rakitić je na svom Instagram profilu objavio i zajedničku fotografiju s Modrićem uz komentar: "I još jednom smo odigrali najveću utakmicu, uz puno borbe ali uvijek uz tebe brate."

Linker
20. travanj 2024 03:41