Action Images
UZBUDLJIVO I U DRUGOJ LIGI

HRVATI U CHAMPIONSHIPU Slaven Bilić i dalje bez poraza, Šunjić odigrao cijelu utakmicu u novom slavlju, Sluga primio tri gola u 28 minuta!

Piše: HinaObjavljeno: 14. rujan 2019. 21:07

U derbiju sedmog kola engleskog Championshipa West Bromwich Albion, kojeg vodi hrvatski nogometni stručnjak Slaven Bilić, je na gostovanju kod Fulhama odigrao 1-1 i dalje je bez poraza.

Domaćin je poveo u 49. minuti golom Anthonyja Knockaerta, a izjednačio je Semi Ajayi u 80. minuti.

Za WBA je od 60. minute igrao hrvatski veznjak Filip Krovinović.

Bilićeva momčad je u prvih sedam kola upisala tri pobjede i četiri neodlučena ishoda i trenutačno je na šestom mjestu sa 13 bodova, tri manje od lidera Swansea Cityja.

Luton Town na čijim vratima je branio Simon Sluga, poražen je na gostovanju kod Queens Park Rangers sa 2-3.

Domaćin je već nakon 28 minuta vodio 3-0 golovima Eberechija Eze (3) i Nahkija Wellsa (20, 28). Luton je smanjio u 36. minuti preko Harrya Cornicka, a gosti su se vratili u život u 48. minuti kada je Jamie Colins smanjio na 2-3. Do kraja utakmice Luton je 'lovio' remi, ali nije uspio.

Birmingham je na gostovanju pobijedio Charlton sa 1-0, a pogodak odluke zabio je Jude Bellingham. Bivši član zagrebačkog Dinama Ivan Šunjić odigrao je cijeli susret za pobjednički sastav.

Na ljestvici vodi Swansea City sa 16 bodova, WBA je šesti sa 13 bodova, Birmingham je osmi sa 13 bodova, dok je Luton na 16. poziciji sa sedam bodova.

Linker
20. travanj 2024 06:47