Futsal Week
FUTSAL WEEK U POREČU

HRVATSKA PORAŽENA NA OTVARANJU MEĐUNARODNOG FUTSAL TURNIRA Napad Iraka bio je previše raspoložen za našu obranu, slijedi utakmica sa Srbijom

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. lipanj 2018. 18:53

Od 12. do 19. lipnja u Poreču se održava međunarodni futsal turnir, Futsal Week Summer Cup UNDER 19. Turnir je okupio čak osam reprezentacija, među kojima su Hrvatska, Irak,Poljska, Srbija, Finska, Moldavija, Mađarska i Slovenija.

Prvi dan natjecanja obilježio je poraz Hrvatske od Iraka, naša je reprezentacija izgubila rezultatom 5:2. U grupi A s Hrvatskom i Irakom igraju još Poljska i Srbija, a u njihovom je susretu bolja bila reprezentacija Srbije koja je svladala Poljsku rezultatom 5:4.

U grupi B natječu se Finska, Moldova, Mađarska i Slovenija. Slovenia je slavila protiv Finske rezultatom 6:3, dok je Mađarska svladala Moldaviju rezultatom 8:2.

Futsal week

Organizatori su osigurali prijenos uživo svih utakmica na sljedećem linku, a ako možete doći u sportsku dvoranu Žatika u Poreču svakako podržite našu reprezentaciju i pogledajte zanimljive futsal susrete, ulaz je slobodan.

Futsal Week se održava već šestu godinu u nizu i okuplja sve one koji pokazuju strast za futsalom. Misija Futsal Weeka je dijeliti znanje i iskustvo i dobro se provoditi čineći to. Na turniru je do sada sudjelovala 61 momčad, 1195 igrača i 20 nacionalnosti.

Ovaj turnir je pokazatelj kako su turizam i sport idealna kombinacija, a što su prepoznali grad Poreč i Turistička zajednica grada Poreča. Više informacija o turniru možete pročitati na www.futsalweek.com

Danas su na rasporedu sljedeći susreti:

14:00 Moldavija – Slovenija

16:00 Irak – Poljska

18:00 Finska – Mađarska

20:00 Srbija – Hrvatska

Linker
20. travanj 2024 03:23