Damjan Raknić
UVJERLJIVO SLAVLJE U GOSTIMA

HRVATSKI DVOJAC RAZVESELIO NAVIJAČE Slaven Bilić došao do premijerne pobjede u novome klubu, Filip Krovinović zabio svoj prvi gol

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. srpanj 2019. 00:32

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić ostvario je premijernu pobjedu na klupi svoga novog kluba West Bromwich Albiona.

U gostima je WBA u prijateljskoj utakmici svladao Scunthorpe s 4:0, a u strijelce se upisao i hrvatski nogometaš Filip Krovinović.

Football - West Ham United Training - Ta' Qali National Stadium, Malta - 22/7/15
West Ham manager Slaven Bilic and coach Julian Dicks (L) during training
Mandatory Credit: Action Images / Alan Walter
Livepic
EDITORIAL USE ONLY. - 13889538
Action Images / Alan Walter / Reuters

U prvome dijelu nije bilo pogodaka, a u nastavku je uslijedila kanonada. Već u 47. minuti mrežu je zatresao Phillips, da bi na 2:0 u 50. minuti povisio Krovinović. Samo minutu poslije Phillips postiže svoj drugi gol, a konačnih 4:0 postavio je Robson-Kanu u 83. minuti.

Filip Krovinović iz Benfice je u WBA stigao na jednogodišnju posudbu, a svojedobno se u Portugalu o njemu govorilo kao o 'novome Modriću'.

"Doveli smo energičnog, bistrog igrača koji je oduševljen što je u našem klubu, baš kao i svi mi, a posebno Slaven Bilić. Krovinović će se odmah priključiti momčadi na pripremama u ljetnom kampu u Španjolskoj. Uvjereni smo da je ovo najbolji potez za sve nas", poručio je sportski direktor WBA-a Luke Dowling.

Krovinovića je u karijeri zaustavila ozljeda koljena, dugo je trajao oporavak, sve do prosinca prošle godine. Odigrao je Krova u drugom dijelu sezone 12 utakmice, skupio nešto više od 600 minuta, a sada je spreman za nove izazove.

Linker
17. travanj 2024 08:51