Getty Images
NIJE MU BILO LAKO

ISPOVIJEST BIVŠEG NOGOMETAŠA REALA SVE JE ŠOKIRALA 'Oca su mi ubili na ulici, plaćao sam seks 1000 eura, a Mourinho me samo tako otjerao!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. travanj 2020. 20:58

Royston Drenthe ne silazi s naslovnice Marce. Taj bivši nogometaš Reala prvo je završio u tekstu o Top 11 najvećih promašaja "bijelih", potom su pisali da glumi mafijaša u jednoj nizozemskoj seriji, sad su otkrili i ulomke iz autobiografije koju je nedavno izdao...

Upravo je tamo ukazao na činjenicu koliko mu je bilo teško odrastanje, nogometni put i kako se dogodilo da je propao u Realu gdje je došao kao veliko pojačanje 2007. godine.

"Postao sam muškarac još kao dječak. Oca su mi ubili kad sam imao tri godine. Ubili su ga na ulici, a majka me je skrivala ne bi li preživio. Ja sam iz Rotterdama, iz grada gdje moraš biti jak ne bi li preživio", otkrio je 32-godišnjak koji je u Real doveden iz Feyenoorda.

"Imao sam pozive iz čak 16 klubova. Razgovarao sa s Laportom iz Barcelone, te s Mijatovićem iz Reala. Kad sam čuo da me Real želi, nisam dvojio", napisao je.

Potom je i otkrio što je presudilo tome da je morao napustiti Real.

"Problemi su počeli kad je stigao Mourinho. On me je potjerao. Posljednjeg dana prijelaznog roka nazvao me je i rekao mi da idem. Imao sam manje od 24 sata da pronađem klub. Marcelo je bio taj koji je morao igrati, ali opet, nisu me trebali baš tako otjerati", napisao je.

Opisao je Nizozemac i noćni život u Madridu:

"Bio sam s prijateljem u jednoj kockarnici. Prišle su nam dvije prelijepe djevojke. Završili smo u hotelu, sjajno smo se proveli. Problem je nastao kad su tražile da im platimo 1000 eura. Nisam to očekivao", dodao je u svojoj zanimljivoj autobiografiji.

Linker
24. travanj 2024 10:14