Bojan Knežević
 Damir Krajac / CROPIX / CROPIX
VIJEST KOJA JE ZATRESLA REGIJU

IZBORNIK MLADE REPREZENTACIJE HRVATSKE PROGOVORIO O NADI KOJA JE NAJAVILA POTENCIJALNO IGRANJE ZA SRBIJU 'Imali smo već takvih slučajeva!'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 06. travanj 2019. 17:47

Što o mogućnosti da Bojan Knežević zaigra za reprezentaciju Srbije kaže izbornik U-21 hrvatske nacionalne vrste Nenad Gračan?

- Igrač sam odlučuje za koju reprezentaciju će igrati. Pa imali smo takvih slučajeva koji su došli u našu reprezentaciju, recimo iz Australije, Švicarske... Vrlo teško je kod takvih odluka utjecati na igrače. Odluke su njihove. Normalno jest da nam je žao kad bilo koji naš igrač promijeni reprezentaciju. Onda nam se smanjuje roster - kaže Gračan

Veli da se nikad ne zna kad kvaliteta igrača može isplivati na vidjelo...

- Neki svoju kvalitetu ispolje ranije, neki malo kasnije. Nama je jasno i logično uvijek bitno da ih imamo pod nekom kontrolom. Kad se konkretno radi o Bojanu Kneževiću, on je bio kod nas u U-21 selekciji. Igrao je, ali bio je i ozlijeđen. Imao je tih problema s ozljedama. Ali opet ponavljam, jer je to najbitnije u cijeloj priči, o svakom igraču ovisi odluka za koju će državu igrati, za koju reprezentaciju.

Zagreb, 120119.
Igraliste Kajzerica.
Prijateljska utakmica, seniori, NK Lokomotiva NK Gorica.
Na fotografiji: Bojan Knezevic.
Foto: Damir Krajac / CROPIX
Damir Krajac / CROPIX / CROPIX
Bojan Knežević

Pitali smo Gračana bi li Bojan Knežević bio kandidat za njegovui selekciju koja će u lipnju igrati na Europskom prvenstvu u Italiji i San Marinu?

- Radi se o igraču koji ima kvalitetu. Međutim, ima razdoblja kad dugo ne igra, kad je ozlijeđen. On je u ovom rosteru U-21 selekcije koji sam složio. Igrao je neke utakmice u kvalifikacijama, recimo protiv Bjelorusije. Neke nije igrao, ali bio je pozivan.

Znači, on bi bio u rosteru koji kokurira za EP?

- Bojan Knežević je još uvijek na popisu - zaključio je Gračan

Linker
16. travanj 2024 14:28