Screenshot: Instagram

POTRAGA SE NASTAVILA

'IZGLEDA KAO DA ĆE SE RASPASTI... BOJIM SE ' Otkrivene posljednje poruke nogometne zvijezde čiji je avion nestao iznad La Manchea

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 23.01.2019. u 08:23

 • Emiliano Sala poslao je glasovnu poruku svojim prijateljima putem Whatsappa prije nego li je njegov avion nestao, otkrivaju francuski mediji.

  "U avionu sam koji izgleda kao da će se raspast i idem u Cardiff. Ovdje je ludnica, sutra već startamo, popodne krećem s treninzima u svojoj novoj momčadi", rekao je navodno novi argentinski nogometaš Cardiffa, a dojučerašnji član Nantesa, koji je letio prema Walesu kada mu se izgubio svaki trag. Njegov je privatni avion, u kojem se nalazio još samo pilot, nestao u Engleskom kanalu.

  Kasnije se oglasio još jednom.

  "Kako ste momci? Sve u redu? Ako vam ne pošaljem nove poruke kroz sat i pol ne znam hoće li trebati poslati nekoga da me traži. Sada me već strah...", rekao je 28-godišnji napadač za kojim je jutros nastavljena potraga.

  U utorak navečer, do zalaska sunca, nekoliko zrakoplova i brodova pretražilo je gotovo 3000 četvornih kilometara oceana, ali potraga nije urodila plodom.

  Smrt argentinskog nogometaša i pilota još nije službeno potvrđena, ali njihove šanse za preživljavanje, ako im se avion srušio u more, su minimalne, procjenjuju istražitelji. U trenutku nestanka aviona valovi su bili visoki oko dva metra, a more ledeno.

  Iz drugih medija