REUTERS/Hannah McKay
'TO JE CIRKUS'

'IZVUKLI STE SE S UBOJSTVOM, SLABIĆI JEDNI!' Igrači Uniteda ne pamte ovakav 'udar', Mourinho dobio potpuno neočekivanu podršku od legende kluba

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. prosinac 2018. 18:37

Rijetki su oni koji su ovih dana stali uz Josea Mourinha nakon što mu je Manchester United u utorak uručio otkaz, ali je zato portugalskom treneru stigla podrška s potpuno neočekivane 'adrese'.

Slavnog je trenera, naime, podržao jedan od njegovih kritičara - Roy Keane , proslavljeni nogometaš 'Crvenih vragova' koji je u svome izlaganju za BBC žestoko udario po igračima engleskog velikana.

Football Soccer - Austria v Republic of Ireland - 2018 World Cup Qualifying European Zone - Group D - Ernst-Happel Stadium, Vienna, Austria - 12/11/16 Republic of Ireland assistant manager Roy Keane Reuters / Leonhard Foeger Livepic EDITORIAL USE ONLY.
Reuters / Leonhard Foeger Livepic / REUTERS

"Izvukli su se s ubojstvom! Što god mislili o igračima Uniteda činjenica je da su ga bacili pod vlak. I onda ljudi govore da se Mourinho s njima posvađao. Pa svaki normalan trener bi se posvađao s igračem koji dolazi na pripreme s previše kilograma, koji se ne zalaže na treninzima i koji se služi prljavim trikovima", poručio je legendarni Irac pa nadodao:

"Ja nisam najveći Mourinhov obožavatelj, ali ove igrače može biti sram. Pokazali su da su slabići koji se skrivaju iza svojih menadžera i trenerovih pogrešaka, a imaju i svoje ljude u medijima koji rade za njih. To je stvarno cirkus!"

Podsjetimo, Portugalca će na klupi zamijeniti Ole Gunnar Solskjaer koji bi trebao biti privremeno rješenje do kraja sezone.

Linker
21. travanj 2024 18:04