Damir Krajac / CROPIX
CROPIX

NISU SE ČULI

JANICA KOSTELIĆ POSLALA JASNU PORUKU ŠUKERU I DRUŠTVU 'Svaka promjena je dobrodošla pa čak i ako se ne promijeni kandidat. Ako se stvari poslože...'

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 21.12.2017. u 11:24

 • Državna tajnica Središnjeg državnog ureda za šport (SDUŠ ) Janica Kostelić izjavila je u četvrtak da je svaka promjena u Hrvatskom nogometnom savezu (HNS) dobrodošla pa čak i u slučaju da se ne promijeni kandidat za predsjednika ako se stvari u HNS-u malo bolje poslože stanje se može promijeniti. 

  "Stanje u HNS-u je u nadležnosti Sportske inspekcije, a kako ja nemam uvid u kompletnu situaciju bilo bi neprofesionalno da komentiram nalaze Sportske inspekcije. Svaka promjena je dobrodošla pa čak i ako se na promijeni kandidat a stvari se malo poslože stanje se može promijeniti", kazala je Kostelić uoči sjednice Vlade RH.

  Državna tajnica rekla je novinarima da nije dobro upućena u načina na koji funkcionira HNS osim u onim stvarima koje se zakonski moraju provoditi.

  "Što se tiče Skupštine oni su tu stvari posložili, a kako oni posluju to je puno šira slika", rekla je Kostelić i naglasila da se nije čula s predsjednikom HNS-a Davorom Šukerom.

  Iz drugih medija