Goran Mehkek / CROPIX
NOVA PORUKA UDRUGE

'JAVNA OBJAVA PRIMANJA BEZ SUGLASNOSTI JE PROTUZAKONITA!' Dinamo - to smo mi optužuje Mamića: 'Pozivamo institucije ove zemlje...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. ožujak 2020. 18:58

Nastavlja se medijsko prepucavanje između Zdravka Mamića i udruge Dinamovih navijača pod imenom "Dinamo - to smo mi!". Doduše, ne radi se tu o klasičnom svađanju, već o iznošenju podataka preko društvenih mreža.

Sve je krenulo u ponedjeljak uvečer kada je savjetnik uprave GNK Dinamo na svom profilu objavio, do zadnje lipe, koliko su Nenad Bjelica i njegov stručni stožer zaradili u 20 mjeseci otkako su u klubu. Iz udruge navijača odmah su reagirali upitavši ga, kako to da su igračima uskraćene već zarađene plaće za prvo tromjesečje i tko je igračima zabranio javni nastup.

Nekoliko sati kasnije, na svom su Facebook-profilu objavili novu poruku za Mamića koja glasi kako slijedi:

- 1. Javna objava primanja bez suglasnosti radnika je protuzakonita

2. Odavanje poslovne tajne je protuzakonito

3. Kako može osuđeni lopov u bijegu od hrvatskog pravosuđa imati uvid u nečije plaće osim ako nije ovlaštena osoba za zastupanje?

Tko to u GNK Dinamo Zagreb poslovnu dokumentaciju dijeli okolo čime kompromitira ugled kluba i ugrožava njegovo poslovanje?

Kako smo već ranije ulovili upravu kluba da krši Zakon o udrugama i Zakon o sportu, ovim putem pozivamo istražne organe i institucije Republike Hrvatske da pošalju inspekciju i zaštite radnike kluba te da provedu uvid je li došlo do kršenja Zakona o radu i Zakona o tajnosti podataka - pitaju se navijači Dinama.

Linker
24. travanj 2024 06:01