REUTERS/Albert Gea
EKSPRESNO DOBIO OTKAZ

JEDAN OD LJUDI KOJI JE NA KLUPI KRALJEVSKOG KLUBA IZDRŽAO NAJKRAĆE 'Imali smo tri tjedna loše sreće, a za 12 mjeseci bih sredio stvari u Real Madridu'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. svibanj 2019. 20:19

Trener Julen Lopetegui u listopadu je prošle godine dobio otkaz na klupi Real Madrida. Nisu u Madridu bili zadovoljni njegovim učinkom, a razlaz je stigao nakon serije loših rezultata. Valja istaknuti kako se situacije u klubu nije popravila niti nakon dolaska Santiaga Solarija, kao niti Zinedinea Zidanea.

Lopetegui smatra kako u 'kraljevskom klubu' nije dobio dovoljno vremena kako bi stvari doveo u red.

- Momčad je stigla nakon osvajanja Lige prvaka, a čak niti s Cristianom Ronaldom nije bio toliko daleko od Barcelone i Atletico Madrida u La Ligi. Morao sam kolektivno poboljšati momčad u trenutku kada smo imali sedam bodova zaostatka, a zatim su stigla tri tjedna loše sreće pred golom. Za samo 12 mjeseci te su se stvari mogle ispraviti.

Soccer Football - La Liga Santander - FC Barcelona v Real Madrid - Camp Nou, Barcelona, Spain - October 28, 2018  Real Madrid coach Julen Lopetegui gestures  REUTERS/Albert Gea
REUTERS/Albert Gea

Lopetegui je kazao kako je osjećao da ima povjerenje momčadi.

- Bili smo jako zadovoljni igračima zbog njihove predanosti i osjećao sam da su uvjereni u ono što radimo. Sve što se događalo u Madridu događalo se jako brzo i pokušali smo biti dosljedni u onome što smo radili, ali nismo imali vremena.

Linker
23. travanj 2024 07:11