PORTO CERVO, ITALY - JUNE 27: Kamil Jacek Glik (R) and Sebastien Frey after the Porto Cervo Summer 2015 - Five-a-side Football Tournament Day One on June 27, 2015 in Porto Cervo, Italy. (Photo by Claudio Villa/Getty Images)
Claudio Villa / Getty Images

'BILA JE TO PRAVA SREĆA'

JEDAN SLUČAJAN TEST KOD LIJEČNIKA MU JE SPASIO ŽIVOT! POZNATI NOGOMETAŠ OTKRIO ZAŠTO GA 'NEKO VRIJEME NIJE BILO' 'Virus me je polako ubijao!'

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 21.03.2019. u 19:46

 • Nekadašnji vratar Intera, Fiorentine, Parme i Genove Francuz Sebastien Frey objavio je na društvenim mrežama da mu je jedan test spasio život, prenosi Slobodna Dalmacija.

  Situacija je bila dramatična, Frey je imao nekoliko tjedana zdravstvenih problema s virusom koji ga je polako i postupno ubijao. Doslovno.

  "Pozdrav svima, kao što ste možda primijetili, nije me bilo neko vrijeme na društvenim mrežama... iz više nego opravdanih razloga koje ću vam objasniti. Prije tri tjedna me odveli u bolnicu jer sam imao temperaturu 40 stupnjeva koja se nije spuštala. Nakon nekoliko testova pronašli su mi virus koji me je polako "ubijao". Sreća je što sam se podvrgao tom testu", napisao je Frey i nastavio:

  Claudio Villa/Getty Images
  Getty Images
   

  "Sad imam novi izazov, vratiti se hodanju kao što sam uvijek radio, želim raditi i držati svoju bebu u naručju. Uvijek sam igrao sa željom za pobjedom i sada sam odlučan pobijediti i u ovoj borbi."

  Danas 39-godišnji čuvar mreže karijeru je započeo 1997. u Cannesu, ali je veći dio proveo u Italiji gdje se afirmirao. Završio je karijeru u Bursasporu prije četiri godine.

  Iz drugih medija