REUTERS
PRENOSI MARCA

'JEDVA ČEKAM DA MESSI ODE U MIROVINU! NE MOGU GA VIŠE GLEDATI!' Bivši igrač 'kraljevskog kluba' još uvijek ima traume od Argentinca

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. veljača 2019. 17:38

Bez ikakve dvojbe jedan od najboljih nogometaša koji su ikad 'harali' nogometnim terenima je argentinski čarobnjak Lionel Messi. Ipak, još uvijek ima onih koji ne priznaju svu raskoš njegovog talenta i sve ono što je tijekom godina učinio za Blaugranu, a jedan od takvih je i bivši nogometaš Real Madrida Alvaro Arbeloa.

Spomenuti je dres 'kraljevskog kluba' nosio nekoliko sezona i to baš u trenucima kada je Messi bio na samom vrhu i kada je iz El Clasica u El Clasico terorizirao obranu Madriđana.

Real Madrid's Alvaro Arbeloa blows a kiss as he celebrates after scoring a goal against Almeria during their Spanish first division soccer match at Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, April 29, 2015.  REUTERS/Sergio Perez
REUTERS/Sergio Perez / REUTERS

Španjolac je otkrio kako niti danas ne voli gledati Argentinca i kako jedva čeka dan kada će se oprostiti od nogometa.

- Svi znamo koliko je Messi dobar, ali nikada neću uživati u njegovim utakmicama. Nadam se da će se brzo oprostiti i iskreno odbrojavam dane kada će otići u penziju - rekao je Arbeloa.

LONDON, ENGLAND - OCTOBER 03:  Lionel Messi of Barcelona celebrates after scoring his team's third goal during the Group B match of the UEFA Champions League between Tottenham Hotspur and FC Barcelona at Wembley Stadium on October 3, 2018 in London, United Kingdom.  (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)
Laurence Griffiths/Getty Images / Getty Images

Također je istaknuo da ne mrzi Barcelonu, ali kako bi za dobrotib svih koji vole Real Messijev odlazak bio dobra stvar.

- Nisam čovjek koji mrzi Barcu, ali želim da se Messi što prije oprosti zbog dobrobiti Real Madrida - podvukao je Arbeloa, a prenosi Marca.

Linker
25. travanj 2024 06:21